- 38,439
- 20,412
- 113
16
Vardiyabaşı iş çok yoğun. Biraz daha erken alaydın bahsi getirirdik. Neyse sağlık olsunSinerjin yok ondan gelmiyormuş dost
Gelirse bitiririz gelmezse canım sağolsun sabahtan beri hiçbir şeyi kazanamadık beter haldeyiz ag
Dünden beri perişanızGelirse bitiririz gelmezse canım sağolsun sabahtan beri hiçbir şeyi kazanamadık beter haldeyiz ag
Bol şans
Genelde ilk yarı üst olduysa 2.yarı alt oluyor dost
Dünün de ak bugünün de 21 bin tl kaybettim @Atlasbet Destek 13 sekaya 7.700 tüm kartları 0ladım zararı 13 e indirdim daha sa inmiyor fiba kiraz hesap 0 Akbank kredi 0 garanti 0 sadece ziraat sağlam durumlar beter sinirler gergin trafo gibi geziyorumDünden beri perişanız
Yani bu teoriye göre partizan içerde barca sıkıntıda.Genelde ilk yarı üst olduysa 2.yarı alt oluyor dost
Bakalım umarım üst olurGenelde ilk yarı üst olduysa 2.yarı alt oluyor dost
Psikolojiyi bitiriyo o durum. Bayramda gireydin keşke. Ben son 8 senedir bayramda slotlar açık oluyo vuruyodum. Bayramla alakası yok belkide ama uğurlu geliyoduDünün de ak bugünün de 21 bin tl kaybettim @Atlasbet Destek 13 sekaya 7.700 tüm kartları 0ladım zararı 13 e indirdim daha sa inmiyor fiba kiraz hesap 0 Akbank kredi 0 garanti 0 sadece ziraat sağlam durumlar beter sinirler gergin trafo gibi geziyorum