- 79,011
- 51,002
- 113
Kasa 900
Gir bakalım rulete 0 laKasa 900
Evoyu dün arkadaş bi skti abi 1200 tlyle 0 yanından 4 tekrar bahsi 2x yaptı hepsini 57200 aldı aktığında veriyor parayı khpe bize vermiyorKoysan da gecesine bırakırsın farkederse kahreder
Emanet olmasa girerim de işteGir bakalım rulete 0 la
26-35 e 2000 koydum bir kez 14 bine çıkmıştı kasa denedim 3 attı oyun kahpenin teki bize oldumu vermezEvoyu dün arkadaş bi skti abi 1200 tlyle 0 yanından 4 tekrar bahsi 2x yaptı hepsini 57200 aldı aktığında veriyor parayı khpe bize vermiyor
Bende takip.ettim
Bizim fix sana gelmiştir biz takip etmeyiz bedavaya kardesım ogrenemedin mi
Ya birde o en çokta 0dan sekip top anasının *mına oturuyor 6ya 34e deliriyorum özellikle 0 yanında yapıyor herkes 0 yanı oynuyor abi zero en çok oynanan bölge para yedirmiyor pçşler26-35 e 2000 koydum bir kez 14 bine çıkmıştı kasa denedim 3 attı oyun kahpenin teki bize oldumu vermez
Öğrenmiş oldum ateşleyelimBizim fix sana gelmiştir biz takip etmeyiz bedavaya kardesım ogrenemedin mi
2 şer bin 72 bin gitti yani böyle koysak bir kere yürücezde yok 2-3 binlerde perişan olduk26-35 e 2000 koydum bir kez 14 bine çıkmıştı kasa denedim 3 attı oyun kahpenin teki bize oldumu vermez
Kanka valla bana bile bir şey kalmıyo çerezine sigarasına yaptık durum iyi olsa düşünmeden ateşlerimBende takip.ettim
Yok verecek oldumu gidip zorla sokuyor topu kayıp bonusuyla 300-500 tek atıp yakaladığım olduYa birde o en çokta 0dan sekip top anasının *mına oturuyor 6ya 34e deliriyorum özellikle 0 yanında yapıyor herkes 0 yanı oynuyor abi zero en çok oynanan bölge para yedirmiyor pçşler
Abi kasa 10 k aşağısı zor iş yapar evoda bak ne zaman 10-30 k arası oynasam hep yapmışımdır 2-2.5x2 şer bin 72 bin gitti yani böyle koysak bir kere yürücezde yok 2-3 binlerde perişan olduk
@Enişte hakindan feragat ediyormusKanka valla bana bile bir şey kalmıyo çerezine sigarasına yaptık durum iyi olsa düşünmeden ateşlerim
Dikkat et dost enişte eski kulağı kesiklerden arpa derken buğdaydan oluruz@Enişte hakindan feragat ediyormus
Bizim hakkımız kalın gelir dost zamanında enişte nin pastasından pay isteyenlere verdiğimiz yanıtı herkes hatırlar@Enişte hakindan feragat ediyormus
Bizde eski kulak yiyenlerdeniz dost 🤣Dikkat et dost enişte eski kulağı kesiklerden arpa derken buğdaydan oluruz