Forum yoruyor ki takip etmiyorum kardeşlerime şans diliyom düzlükte ilerliyoruz valla sen naptn memoNaptın bi milyonersin bi züğürtsün bi çıkıyon bi batıyon 😂
Geliyor cano hastanedeyim de@dost sıradaki
Valla çalışmıyoruz ara sıra 300-500 geçiyor elime ama bi sınır var orayı geçemiyorum takılıyorum o sınırdaForum yoruyor ki takip etmiyorum kardeşlerime şans diliyom düzlükte ilerliyoruz valla sen naptn memo
Hayırdır nolduGeliyor cano hastanedeyim de
Abim iy 1.5 üst ya da sarı kart bahsi alırım oynarsamKardeşim selâmlar bol şans, akşamki milli maç sence ne olur
Geçmiş olsun. Ölüm döşşeğinde bile kumara sadık olan adam gibi adam 😍Geliyor cano hastanedeyim de
Bi baş dönmesi bilinç kaybı yaşadım saat 4 gibi hastaneye geldim serum vs bakalım bir şey çıkmadı tansiyonum çıkmışHayırdır noldu
Hahahaahahhswh öyle dostGeçmiş olsun. Ölüm döşşeğinde bile kumara sadık olan adam gibi adam 😍
İnşallah yapan memom 🙏🙏Valla çalışmıyoruz ara sıra 300-500 geçiyor elime ama bi sınır var orayı geçemiyorum takılıyorum o sınırda
He geçmiş olsun tansiyonsa bişey olmazBi baş dönmesi bilinç kaybı yaşadım saat 4 gibi hastaneye geldim serum vs bakalım bir şey çıkmadı tansiyonum çıkmış
Öyle dost taburcu olucam birazdanHe geçmiş olsun tansiyonsa bişey olmaz
Gecmis olsn paşa ciddi bişe yok demiGeliyor cano hastanedeyim de
İnşallah işe haber verdim başlıcam geri yolumuz yol değil yoksaİnşallah yapan memom 🙏🙏
Yok reisim sağolGecmis olsn paşa ciddi bişe yok demi
Rastgele
Bol şanslar@KUMARBAZ1982 teşekkürler başaramazsak 750 olacakmış tekrar kasa gerçekten mükemmel bir adam 🤣
ulaşırsak takip eden 1 kişiye roll.
Sağol dostBol şanslar