- 38,347
- 20,507
- 113
Bu nasıl iş ya olmadı buAl aga
Bu nasıl iş ya olmadı buAl aga
Dedim ya böyle o. Çocukluğu olmaz diyeBu nasıl iş ya olmadı bu
Bende çirkin şansı da yokBende şans olsaydı bu kadar yakışıklı olmazdım, yakışıklı olmak çok zor
Bosver elbet gülecek bize de şans ben nedense üzgün değilim güzel şeyler olacak hissediyorumBende çirkin şansı da yok
Güneşi bile doğurtamadıkDedim ya böyle o. Çocukluğu olmaz diye
Şurdan suraya sevismek nasip olmasin ki haklisin bu konudaBende şans olsaydı bu kadar yakışıklı olmazdım, yakışıklı olmak çok zor
Bosver geceler daha iyiGüneşi bile doğurtamadık
Ay güneşten daha güzel diyosun yaniBosver geceler daha iyi
Sen filmi bitir. Mutlu sonla biter inşallah 😂😂Neyse ben bi film buldum bi çocuk var adı Jordi gariban bi ailede büyümüş bi kadının evine tamire gidiyo kadın sıkışıyo çamaşır makinesineen acıklı sahnede kaldım onu izliyim
Ağlamaktan kahroldum burda😢😢😢😢Sen filmi bitir. Mutlu sonla biter inşallah 😂😂
Aglamak istiyorum bende link var miNeyse ben bi film buldum bi çocuk var adı Jordi gariban bi ailede büyümüş bi kadının evine tamire gidiyo kadın sıkışıyo çamaşır makinesineen acıklı sahnede kaldım onu izliyim
Üyeler arası link paylaşımı yasak dostAglamak istiyorum bende link var mi![]()
Jessica da oynuyo muGeçenki bölümde de yolda kalan bi kadına yardımcı oluyordu Allah anasına babasına bağışlasın mert bi delikanlı
Caliskan da azimliGeçenki bölümde de yolda kalan bi kadına yardımcı oluyordu Allah anasına babasına bağışlasın mert bi delikanlı
O hanımefendiyi tanımıyorum genelde izlemem zaten kendim film çekerimJessica da oynuyo mu
İste garibanlık insanı bu hale getiriyormus demek kiCaliskan da azimli
Yine hüsran tüh beİste garibanlık insanı bu hale getiriyormus demek ki