- 79,016
- 51,005
- 113
Aga boşver forumda benim kadar kupon yapan kazanmasa da çekiliş açan şunu bunu yapan biri yok ona bakarsan ama ben kşmseden bir şey almıyorum, takılma bunlaraBen beleşçi adamları sevmem hep bana hep bana yapıyor
Aga boşver forumda benim kadar kupon yapan kazanmasa da çekiliş açan şunu bunu yapan biri yok ona bakarsan ama ben kşmseden bir şey almıyorum, takılma bunlaraBen beleşçi adamları sevmem hep bana hep bana yapıyor
1 aylık konuyu mu arayayım şimdiGoster kanitini ?
28 oldu dk haydiiO qol qelcek
Neyse Bol şans varmi promoAga boşver forumda benim kadar kupon yapan kazanmasa da çekiliş açan şunu bunu yapan biri yok ona bakarsan ama ben kşmseden bir şey almıyorum, takılma bunlara
Aga hiçbir bilgim yok vallaNeyse Bol şans varmi promo
Bos ypma ozmn hadi ..1 aylık konuyu mu arayayım şimdi
1) yancim kimBos ypma ozmn hadi ..
Senden cok yancin konuştu
Tmm sensin uzatma skntin varsa qel ozele kimseden 5 kurus isteyende yok 😴1) yancim kim
2) karakterin olsaydı sözünü tutardin
3) boş yapan sensin
4) @dost bu adama 5 kuruş verirsen ben yokum
3 kuruş için daha fazla vaktimi calamam bak dalganaTmm sensin uzatma skntin varsa qel ozele kimseden 5 kurus isteyende yok 😴
Kisi kendin bilir isi sana cevap bile vermeyeceqim skntin varsa ozele yazarsn😴3 kuruş için daha fazla vaktimi calamam bak dalgana
Aga sen bu oyun söylemişti arkadaş onu oynayıp kaybettiğini diyorsan , o mevzuysa başkasının verdiği akılla oynanmaz reis1) yancim kim
2) karakterin olsaydı sözünü tutardin
3) boş yapan sensin
4) @dost bu adama 5 kuruş verirsen ben yokum
Yoksaydim bomboş bir adamsınKisi kendin bilir isi sana cevap bile vermeyeceqim skntin varsa ozele yazarsn😴
Sorun yok dost dediğim gibi kimseye faydası olmayana ödül vermeAga sen bu oyun söylemişti arkadaş onu oynayıp kaybettiğini diyorsan , o mevzuysa başkasının verdiği akılla oynanmaz reis