- 79,011
- 51,002
- 113
İstatistikler yalan dayımYalniz su var santosun istatisleri bahiadan iyimis ne kadar dogru bilmyrum ama
İstatistikler yalan dayımYalniz su var santosun istatisleri bahiadan iyimis ne kadar dogru bilmyrum ama
Aynan adaşPara akıyo maçlardan para yok ki cepte şöyle bi 2 3 k akıtalım şak şak
Para beni bi bozsun istiyorum artıkSanki parayı bulunca değiştin para seni bozdu ,
Vbette oyna o zaman dostum adamlar bir Cashback eklemis bana bugün dudak uçuklattı sporda haftalık %10 mu ne varmış ftn. De vermişler güzel paraydi değerlendirdikPara beni bi bozsun istiyorum artık
2.yarı bitti dayım hangi ilk yarıBende buna ilk yari 0 5 ust oyndm mal gibi gelirse 16 lira 😃
Sen yuksek oynuyrsun ama dost ondandirVbette oyna o zaman dostum adamlar bir Cashback eklemis bana bugün dudak uçuklattı sporda haftalık %10 mu ne varmış ftn. De vermişler güzel paraydi değerlendirdik
Ustam para yok şakasına diyorum, geçti o prime dönemleri toparlamaya çalışıyoruz ufak ufakVbette oyna o zaman dostum adamlar bir Cashback eklemis bana bugün dudak uçuklattı sporda haftalık %10 mu ne varmış ftn. De vermişler güzel paraydi değerlendirdik
Gualaceo - Cumbaya2.yarı bitti dayım hangi ilk yarı
OlmadiAski bahia
Dostum ne yükseği 1 k max 10 k atıyorumSen yuksek oynuyrsun ama dost ondandir
Yani bize gore yuksek demek istedim dostDostum ne yükseği 1 k max 10 k atıyorum
Verdiğin izlenim daha yüksek yatırım gibiDostum ne yükseği 1 k max 10 k atıyorum