- 79,012
- 51,004
- 113
Dk 84 yazın biriniz
La gardasim inanki para değil bankamda yoktu bile hepsi altın cevrildide kardesim için birine rica ettim diyelim ben forumu seviyorum çünkü bu forumdan faydalaniyorsan koddur promosyon dur diğer gardaslara atmak lazım kazanc olunca, maddi kazanç hariç forumda takılmayı seviyorum realden çok buraya içimi döküyorum 👍@melo52 kardeşim nasıl bir para çektiysen maşallah rol açtırmadığın kalmadı şansın daim ola 👋
Doğrudur gardaşım kesene bereket hayırlı gecelerin ola 🫡🤞🏽La gardasim inanki para değil bankamda yoktu bile hepsi altın cevrildide kardesim için birine rica ettim diyelim ben forumu seviyorum çünkü bu forumdan faydalaniyorsan koddur promosyon dur diğer gardaslara atmak lazım kazanc olunca, maddi kazanç hariç forumda takılmayı seviyorum realden çok buraya içimi döküyorum 👍
Sağol kralBol şans murat
10 dk uzatma verir belki 2 gol gelirZorla penaltı gelecek gibi
Maçta
Bol şans kardeşim@melo52 teşekkürler tekrardan dost.
Başarırsak bayrağı devrederiz 1 kişiye
Sen adamsınLa gardasim inanki para değil bankamda yoktu bile hepsi altın cevrildide kardesim için birine rica ettim diyelim ben forumu seviyorum çünkü bu forumdan faydalaniyorsan koddur promosyon dur diğer gardaslara atmak lazım kazanc olunca, maddi kazanç hariç forumda takılmayı seviyorum realden çok buraya içimi döküyorum 👍
1 daneeee gelede10 dk uzatma verir belki 2 gol gelir
Cekilis cikmis sanaZorla penaltı gelecek gibi
Maçta
Sana ve wasile1 daneeee gelede
GördümCekilis cikmis sana
Doy artik o zaman hgfGördüm