- 17,283
- 5,116
- 113
Hadi hayırlısıÇıkıyorum kasa 720 Starlight Princess giriyorum umarım farmda güzel bir şey yapar 4 5 bete
Hadi hayırlısıÇıkıyorum kasa 720 Starlight Princess giriyorum umarım farmda güzel bir şey yapar 4 5 bete
Bol sans adaş200 satın alım yapıldı sonucu atarım
Bol şanslar brocumYine çok kaptırdım kendimi tam düzelicem diyorum içine düşüyorum sinerji lazım farmlayarak oynayacağım umarım güzel şeyler olur kasa 1700dü eksiden çekip attık yine kartları 2 günde +7binden 0a düşürdüm bu son kurşun
Hadi bol şans2 betten başladık farma 10 bete kadar çıkıcam üstü yemez bu kasayı 2 3 k bandına gelse 30 70 bet bandına geçicem hızlıca ulaşırız umarımEkli dosyayı görüntüle 397855
Tekrar bol bol sansSağolun reisler keyifli seyirler
Hayırlısı olsun şans Bol olsunSağolun reisler keyifli seyirler
Icimde bir his var güzel şeyler olacak sankii👉🥳🥳🥳2 betten başladık farma 10 bete kadar çıkıcam üstü yemez bu kasayı 2 3 k bandına gelse 30 70 bet bandına geçicem hızlıca ulaşırız umarımEkli dosyayı görüntüle 397855
Bol şanssFarm yemiyor oyun çarpan yok patlama yok satn alacağım ufak 100lük öderse tekrar alırım ödemezse çıkarım
Sweet bonanza xmas denenebilirrTek kelimeyle rezalet
5 x ödeme
Çıkıyoruz bundan
Dalga geçiyor oyunTek kelimeyle rezalet
5 x ödeme
Çıkıyoruz bundan
Bro 4 bini yedi akşam beni şuan s... Seler oynamam o kahpe fırlattığınıSweet bonanza xmas denenebilirr
Bol şanss bekliyoruz2 betten başlayıp 10ar turbo 5 bete kadar farmlayıp çıkacağım
🤩🤩Verin sinerjinizi reisler şansınız bana geçsin