- 48,801
- 20,177
- 113
Bu kezzap verecekmiş yap kasayı 30.0001600 satın alıcam ne verirse onunla da satın alıcam geliyorum
Bu kezzap verecekmiş yap kasayı 30.0001600 satın alıcam ne verirse onunla da satın alıcam geliyorum
Çok zorluyorsun slotta kabul etBunun ben 7 ceddininnn ta akkkkk oyunu içinden geçti 1600ün
![]()
Gates of Olympus 15x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!replay.pragmaticplay.net
Max vur gel1600 satın alıcam ne verirse onunla da satın alıcam geliyorum
Yapma beKasa 0 rulette tek attık olmadı 1000 dsha yatırıp geliyorum
Bunun ben 7 ceddininnn ta akkkkk oyunu içinden geçti 1600ün
![]()
Gates of Olympus 15x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!replay.pragmaticplay.net
Kank fruit party gir koyacaksınKasa 0 rulette tek attık olmadı 1000 dsha yatırıp geliyorum
Şuan öneri almıyorum dostum ama senin için içinden geldiği için 100lük alıcam ilerleyen zamanda rulette başlayacağım bu 1000 liraylaKank fruit party gir koyacaksın
Kasa 0 rulette tek attık olmadı 1000 dsha yatırıp geliyorum
[/QUOTE
Murat zorlama kardesim hirs ile yarin dene inceden sansiniKasa 0 rulette tek attık olmadı 1000 dsha yatırıp geliyorum
Bol sans dost umarım kazanirsin1200 alırız ödemez 1600 alırız ödemez akkk çocuğu ne zaman ödedin lan seni 7 8 9 binlik satın almış adamım ben ne zamannn ödedinnn ak çocuğu
İmkanı yok ya bu pç dede midir ne skmdir 1200 alıyoruz yok 1600 alıyoruz yok farmda 60 tumble yapıyor 8 çarpan atıyor atsana 60 katına 500üBol sans dost umarım kazanirsin
RastgelsınYatırımı yaptım geliyorum rulette başlayacağım
Hadi bakalım vur gelYatırımı yaptım geliyorum rulette başlayacağım
Zorlama.dost slotta bir oyun vermiyorsa vermeyecektir oyun değiş sürekli iki üç elde belli eer geneldeİmkanı yok ya bu pç dede midir ne skmdir 1200 alıyoruz yok 1600 alıyoruz yok farmda 60 tumble yapıyor 8 çarpan atıyor atsana 60 katına 500ü
Bol şanslar kardeşim haydi bu sefer gülsün yüzünGiriyorum rulete bol şanslar o dedeye tekrar dönecem ona ak oğluna kitapsızın çıkardığı