- 90,591
- 100,147
- 113
Satın alma farm yap 1 tl ile satın alıma en baba 300 400 verır
Evet abi 7 8 farm şuanSatın alma farm yap 1 tl ile satın alıma en baba 300 400 verır
Açtığın konuya lafimiz olamaz zaten kral demek istediğim olmuyorsa zorlama zorlayacaksan da ertele illa slot oynayacaksan da pragmatic oynama farklı şeyler dene devamlı aynı seni denemekle farklı sonuçlar alamazsınSağolasın reis alıştık bu durumlara sorun yok kendi domalan kendi s... Lir ben biraz da forumda şans totem olsun diye açtım da şans dönmedi şuan pek
Bolsanslar dostBirader sokacammmm 3 şekerime sokacammmm Ulan kalpler patlamış morlar patlamış ekranda 120 TL ara ödeme var 3tür aynı şeyi yapıyor yav kasa 750 tekrardan
Oyun önerisi almıyorum ortak@dost içinden ne geliyorsa tabikide onu oyna bn o kadar slot oynadım farmla tek kazandığım oyun crystal (carnavals):burayı harflerlde hatalı yazmış olabilirim megaways oldu.cok zor giryr bonusa ama bnm kazandım gün 400₺ 39k olmustu
Öneri yapmadım ortak başıma geleni yazdm dede pişmanlıktır onu anlatmaya çalıştımOyun önerisi almıyorum ortak
hangi site o ?Hshhahahahahahaha 10 tur bomboşşşşşşşşş orrrrullll pruuuulllll o öocuğu