- 79,010
- 51,002
- 113
Eyvallah dostBol şanslar dostum
Tebrikler dostTakip eden olursa 1 kişiye ulaşacağım gelmesi durumunda.Ekli dosyayı görüntüle 328004
Sağol terimcimTebrikler dost
Bol şansTakip eden olursa 1 kişiye ulaşacağım gelmesi durumunda.Ekli dosyayı görüntüle 328004
Amann reis 50 tlilik tuzaktan nolurBol sans dostum ben bu ozel oranlari tuzak olarak görüyorum umarim senin icin olur
Ben hep 50 tllik aliyom dalgasi miAmann reis 50 tlilik tuzaktan nolur
Bu aralar 50 den 100 den yukarı çıkamıyoruz bir düştük işte ondan sonra bel doğrulmadıBen hep 50 tllik aliyom dalgasi mi
Belinin üstüne düşme. Düşersen......Bu aralar 50 den 100 den yukarı çıkamıyoruz bir düştük işte ondan sonra bel doğrulmadı
Kalkmasını biliriz dost 3 defa icralık olduk neler oldu şu erken yaşta . Yaparız bir şekil paraya yakın adamızBelinin üstüne düşme. Düşersen......
Takip mı? Her gün yolunu gözlüyorum 🤩 daha ne lazımTakip eden olursa 1 kişiye ulaşacağım gelmesi durumunda.Ekli dosyayı görüntüle 328004
Tabi efendimTakip mı? Her gün yolunu gözlüyorum 🤩 daha ne lazım
Dost sende su 10-20 maç düşük oran işine gir millet deli para vuruyor haberin olsunİçimde bir his var buraya da yazıyorum şu 1/2 ay içinde şöyle bi 50/60 k kazanacağım gibi bir his var bakalım kaybı topladık çok az. Yavaştan atağa geçme vakti geldi galiba 50-100 derken daha çok kayıp oluyor bu iş 50-100 olcak gibi değil sanırım
Girdik girdik konusunvar 14 te 13 bildik krize girdik sinir krizineDost sende su 10-20 maç düşük oran işine gir millet deli para vuruyor haberin olsun
Sağlık olsun dost