- 34,546
- 19,157
- 113
YaniiKupon paylaşan iyi mi be abi
YaniiKupon paylaşan iyi mi be abi
Srnin kupon gördüklerin şu 3 sistem 33 tlye mal oldu sadece abi neyin iyisi
Bol sans dostumAkşam saat 8 gibi Margot Robbie beni aradı sana bir sürprizim var dedi çok heyecanlandım hemen mesaj attım beklediğim şey değilmiş fakat bana bu 3 sistem kuponunu verdi ben de oynadım.
Bol şanslar seviliyorsun M.
Bol şanslar reisAkşam saat 8 gibi Margot Robbie beni aradı sana bir sürprizim var dedi çok heyecanlandım hemen mesaj attım beklediğim şey değilmiş fakat bana bu 3 sistem kuponunu verdi ben de oynadım.
Sağol dostumBol şanslar reis
Will smithle olan sahneler gözümde canlandıAkşam saat 8 gibi Margot Robbie beni aradı sana bir sürprizim var dedi çok heyecanlandım hemen mesaj attım beklediğim şey değilmiş fakat bana bu 3 sistem kuponunu verdi ben de oynadım.
Güzel hatunWill smithle olan sahneler gözümde canlandı
Yoksa sen misin bu reklam afişlerini hazırlayan wkAkşam saat 8 gibi Margot Robbie beni aradı sana bir sürprizim var dedi çok heyecanlandım hemen mesaj attım beklediğim şey değilmiş fakat bana bu 3 sistem kuponunu verdi ben de oynadım.
Özür dile çabuk güzel nedir awGüzel hatun
Güzel işte ne diyeyim wkÖzür dile çabuk güzel nedir aw
Yengene güzel diyemezsinGüzel işte ne diyeyim wk![]()
ÇıtırYengene güzel diyemezsin
Bol şanslar 🙏Akşam saat 8 gibi Margot Robbie beni aradı sana bir sürprizim var dedi çok heyecanlandım hemen mesaj attım beklediğim şey değilmiş fakat bana bu 3 sistem kuponunu verdi ben de oynadım.
Sağlık olsun dost