- 1,182
- 772
- 113
Tebrikler dostum helal 6-7 mac helal olsun
Eyvallah agam zaten hep tekten yatıyoruz Kuran çarpsın 1 ayda tek golden 20-25 k para kaçtı bu aralar düzeldi birazTebrikler dostum helal 6-7 mac helal olsun
Tebrikler dostum@Shellac bi yeşil daha dost
Bizim ödüller sana gelir mi ki abim biraz ufak boyAlalım yegen
Valla benimde oyle 2 haftadir vallahi billahi bi kupon tutmamis hep tek golden 10 15 oranlar hepEyvallah agam zaten hep tekten yatıyoruz Kuran çarpsın 1 ayda tek golden 20-25 k para kaçtı bu aralar düzeldi biraz
Ne verdigin Degil Verirken Ne Dusundugun onemlı YegenBizim ödüller sana gelir mi ki abim biraz ufak boy![]()
O zaman bi dm atıyommmmNe verdigin Degil Verirken Ne Dusundugun onemlı Yegen
Bana Dm yonetımden baska Kımse Atamaz YegenO zaman bi dm atıyommmm
Bize de aynı abi o zaman ben bi roll yapıyorum gelirse kazancın hepsi senin nasıl amaBana Dm yonetımden baska Kımse Atamaz Yegen
Ozmn bana at 😂Bize de aynı abi o zaman ben bi roll yapıyorum gelirse kazancın hepsi senin nasıl ama
TebriklerMarket fişi gibi serdik çarşafı.
Bol şanslar 2 maç başladı.
Ekli dosyayı görüntüle 427737Ekli dosyayı görüntüle 427738
Sen dm ac bakalımBize de aynı abi o zaman ben bi roll yapıyorum gelirse kazancın hepsi senin nasıl ama
Ben açmam abi yemin ettim dünden sonraSen dm ac bakalım
msj nasıl yazıcaz yegen sana Ac ben yazayım kapatBen açmam abi yemin ettim dünden sonra
Açayım mı roll abi 150 kasa hedef 700 gelirse 500 senin olur başarırsamSen dm ac bakalım
Bekle abimsj nasıl yazıcaz yegen sana Ac ben yazayım kapat
dm actımAçayım mı roll abi 150 kasa hedef 700 gelirse 500 senin olur başarırsam
Bu okey mi abi @NovaskyAçayım mı roll abi 150 kasa hedef 700 gelirse 500 senin olur başarırsam