- 79,035
- 51,015
- 113
Yorgunum bugün 3 kupon tek golden toplam 3.7 gitti kusuruma bakma kafam almıyor bugündostum herşeyi ciddiye alma.
Yorgunum bugün 3 kupon tek golden toplam 3.7 gitti kusuruma bakma kafam almıyor bugündostum herşeyi ciddiye alma.
En çok da avusturya koyduYorgunum bugün 3 kupon tek golden toplam 3.7 gitti kusuruma bakma kafam almıyor bugün
Sorma ya vallahi billahi çok üzüldüm çok sinirlerimi fena yerinden oynattı bugünEn çok da avusturya koydu
Turkiye kazanir 301 oranda acmislar almadiysan al bakarsin yenriz maks 1 tl tabiEvet reis
Aldım onu bakalımTurkiye kazanir 301 oranda acmislar almadiysan al bakarsin yenriz maks 1 tl tabi
Viyanayı alamadık ki zamanında. Alsak böyle olmazdıSorma ya vallahi billahi çok üzüldüm çok sinirlerimi fena yerinden oynattı bugün
🤣🤣🤣Viyanayı alamadık ki zamanında. Alsak böyle olmazdı
sen medvedev bahsine güvendiysen o gelmiştir
Ne zman mac
16:30Ne zman mac
Bende 10 20 bisy sallamistim gelirse kasamiz olur
Bende tam tersi, zaten normalde de oran 4.80 yapiyor diye girmemistim. Keske 1 k gireydimNba hem yuksek baremden üst oldu hem favoriler kazandi 2 macta üst olur 5 orandi girdigimde limiti dolmustu şansa
Ben ona bakmadimda baremler düşüktü verdikleri rahat gelir dedim de işte limit dolmustu sansaBende tam tersi, zaten normalde de oran 4.80 yapiyor diye girmemistim. Keske 1 k gireydim
25 tl bastım
25,5 üst bitsin yeterli diyosun yani25 tl bastım
Anlamam ki tenisten25,5 üst bitsin yeterli diyosun yani