- 66,388
- 32,280
- 113
O değilde 1300 basmışsın kimse inanmamis aw geleceğineBaşından beri takipteyim
O değilde 1300 basmışsın kimse inanmamis aw geleceğineBaşından beri takipteyim
Kendileri bilirler beni ilgilendirmez bugün çok para kaybettim ilaçççç oldu ilaaaaaçççO değilde 1300 basmışsın kimse inanmamis aw geleceğine
Tebrikler dost 1870 den beri buradayım@Daimon @Shellac yeşil ve kilit lütfen
@Abuzerkömürcü sana ulaşacağım dost takip eden yoktu zaten konuyu.
Ben konularda takip edene ulaşırım bu böyledir lütfen takip etmeyen biri dm atmasın yönetime bildiririm. Ne kadar ekmek o kadar köfte tek başıma takip yapıyorum saat 2den beri
Dosttt 😍😍Kendileri bilirler beni ilgilendirmez bugün çok para kaybettim ilaçççç oldu ilaaaaaççç
Bende burdayım dost😂@Daimon @Shellac yeşil ve kilit lütfen
@Abuzerkömürcü sana ulaşacağım dost takip eden yoktu zaten konuyu.
Ben konularda takip edene ulaşırım bu böyledir lütfen takip etmeyen biri dm atmasın yönetime bildiririm. Ne kadar ekmek o kadar köfte tek başıma takip yapıyorum saat 2den beri
Iyi ilacını almayı unutma gaza gelipKendileri bilirler beni ilgilendirmez bugün çok para kaybettim ilaçççç oldu ilaaaaaççç
Starzbetin promosyonunu aldım 250 yatırım yaptım 1000 oldı bakiyeO değilde 1300 basmışsın kimse inanmamis aw geleceğine
Zaten dost promosyonlarla kasayı yükseltebiliyoruz ancaStarzbetin promosyonunu aldım 250 yatırım yaptım 1000 oldı bakiye
1300 oldı sonra 8 bin yap 5000 çek promosuStarzbetin promosyonunu aldım 250 yatırım yaptım 1000 oldı bakiye
1300 nasıl bastın aw ne biçim promosyon öyleStarzbetin promosyonunu aldım 250 yatırım yaptım 1000 oldı bakiye
Bu da iyi dost tebrik ederim1300 oldı sonra 8 bin yap 5000 çek promosu
Yok be reis 3 5 binle keyif yapılmaz da iyi oldu yaniBugün keyfi yap dost 😊
Tek tek yazma bidaha anladım şimdi1300 oldı sonra 8 bin yap 5000 çek promosu
Olsun dost yine de haftasonun güzel geçer en azından bizşm gibi bonus kovalamazsın 😂Yok be reis 3 5 binle keyif yapılmaz da iyi oldu yani
Reis 250yatırdım 750 bonus verdi rulette 1300 oldı onu bastım işte 8bin yaptım 5000 çekicem1300 nasıl bastın aw ne biçim promosyon öyle
Kanka mazur gör la son saniye 3 tane sigara yaktım agTek tek yazma bidaha anladım şimdi