- 79,016
- 51,005
- 113
Voleybolü bozsaydık hedef tamamdı şuan kasada 330 var reis 800-1000 arası hedefDost gelirse hedef tamam maçı mi
Voleybolü bozsaydık hedef tamamdı şuan kasada 330 var reis 800-1000 arası hedefDost gelirse hedef tamam maçı mi
bol şansCD santiaago wanderers iy 0.5 üst 112 tl atıldı gelirse 2 orandan 224 veriyor bol şanslar
Ha tamam dost devamVoleybolü bozsaydık hedef tamamdı şuan kasada 330 var reis 800-1000 arası hedef
Cok zor maci secmissin dost ama zoplayacak😍CD santiaago wanderers iy 0.5 üst 112 tl atıldı gelirse 2 orandan 224 veriyor bol şanslar
Evet ya oran da fazlaydı içime de çok sinmedi ama gelecek gbiime geldiCok zor maci secmissin dost ama zoplayacak😍
O. qoller qelecekk😍Evet ya oran da fazlaydı içime de çok sinmedi ama gelecek gbiime geldi
Yok hacim senin rol ben girmeyin hem destek hem bende değerlendiriyorum iyi böyle sen hedefe ulaşınca bakariz@ezenginer agam sen de benimle birlikte sal buraya ikimiz gidelim hedefe maçını bul sal gelll
Tamam kral nasıl istersen eyvallahhYok hacim senin rol ben girmeyin hem destek hem bende değerlendiriyorum iyi böyle sen hedefe ulaşınca bakariz