- 71,458
- 37,736
- 113
tebriklerİade oldu günlük kayba denk geldi won diyebiliriz bi gol daha gelse çok güzel olacaktı @Shellac yeşil
tebriklerİade oldu günlük kayba denk geldi won diyebiliriz bi gol daha gelse çok güzel olacaktı @Shellac yeşil
Kısmet bu kadarmış sağlık olsun dostum lavaboya girdim mesajda yazamadım Tebriklerİade oldu günlük kayba denk geldi won diyebiliriz bi gol daha gelse çok güzel olacaktı @Shellac yeşil
Sağol dostumKısmet bu kadarmış sağlık olsun dostum lavaboya girdim mesajda yazamadım Tebrikler
Reis kupon oranı kaçtıİade oldu günlük kayba denk geldi won diyebiliriz bi gol daha gelse çok güzel olacaktı @Shellac yeşil
Reis slota mı girdinSağol dostum
Dostum nereye gittinSağol dostum
İadeyle çeviriyoz slot bakalımDostum nereye gittin
Dost sakin oynuyorum 😂😂😂Reis slota mı girdin
Dostum inşallah kazanırsın bizede malbora edge çıkarmi sigaraDost sakin oynuyorum 😂😂😂
Dede 500 e 78 tl ödemeseydi çıkardı dostDostum inşallah kazanırsın bizede malbora edge çıkarmi sigara)
Bu arada sarzim yüzde 3 ve elektrikte yok inşallah maks win alırsınDost sakin oynuyorum 😂😂😂
Bittimi kasaDede 500 e 78 tl ödemeseydi çıkardı dost
Dede sıkıntı dostum sweet oyna kasa varsa bi 300 de ona atDede 500 e 78 tl ödemeseydi çıkardı dost
Dostum sarzim yüzde 2 ye indi her an kapanabilir telDede 500 e 78 tl ödemeseydi çıkardı dost
Egt 40 süper hot bence bırak pragmatigi al paranı güzelce uyuDede 500 e 78 tl ödemeseydi çıkardı dost
Güzelce uyumak bize haram 0ı görmeden olmasdıEgt 40 süper hot bence bırak pragmatigi al paranı güzelce uyu
Üzüldüm ciddenGüzelce uyumak bize haram 0ı görmeden olmasdı
Sağlıcakla dostça kalİyi geceler dostlar