- 79,011
- 51,002
- 113
Peru maçını izleyene Allah sabır versin böyle biriey yok 😂😂Bol şans takip eden 1 kişiye cuara ama boş olanındanEkli dosyayı görüntüle 551757
Körler sağırlar birbirini ağırlarPeru maçını izleyene Allah sabır versin böyle biriey yok 😂😂
Bolsanslar,,benim cigaram var şükürBol şans takip eden 1 kişiye cuara ama boş olanındanEkli dosyayı görüntüle 551757
Ne demek kralBolsanslar,,benim cigaram var şükür))))))
Dost sağolsun
Harbiden be garip takınlar zaten ligleri ayrı bi garipte 😂😂 sen ben orda olsak da ekmek parasına topçu oluruz bak vallahaKörler sağırlar birbirini ağırlar
Öyle valla öyle aga bi ülkede erkek olana para veriyorlardı ag öyle yerler buralarda bırak topçuyu adam bile yok ag çöl gibi ywrlerHarbiden be garip takınlar zaten ligleri ayrı bi garipte 😂😂 sen ben orda olsak da ekmek parasına topçu oluruz bak vallaha
Takibe ortak olmadan dosta bol şanslar diliyorumBol şans takip eden 1 kişiye cuara ama boş olanındanEkli dosyayı görüntüle 551757
Senin ortak olmadığın masa yok agam her yerde sana kapılar açıkTakibe ortak olmadan dosta bol şanslar diliyorum![]()
Dostun kapısı açık ta olsa kapıyi çalmadan içeriye girmeyiz. Düşmanin kapalı kapılarını da koç başı ile yıkar geçeriz evelallahSenin ortak olmadığın masa yok agam her yerde sana kapılar açık
Kralsın Malatyalı reisDostun kapısı açık ta olsa kapıyi çalmadan içeriye girmeyiz. Düşmanin kapalı kapılarını da koç başı ile yıkar geçeriz evelallah![]()