- 79,010
- 51,002
- 113
Milwa hızlan dedikçe yvaşlıyorsun dellendirme adamı
Salla Baş Yaptığın Kupon Yürür Önem Verdiğin Kafadan Yatar Bu Böyle Manyak Sistem Dostum 👍🏻Tek maç bile tutmayacak kombine yaptım takip eden bir kişiye ulaşamam çünkü kupon tutmayacak.
Şansımız azıcık olsun.
Dallas 124 atar
Milwa 119 atar
Atlanta 123 atar
Boston (1) sayı yemez
Bakalım adaş şuan milwanın sıçışı hariç iyiSalla Baş Yaptığın Kupon Yürür Önem Verdiğin Kafadan Yatar Bu Böyle Manyak Sistem Dostum 👍🏻
Bol şanslarTek maç bile tutmayacak kombine yaptım takip eden bir kişiye ulaşamam çünkü kupon tutmayacak.
Şansımız azıcık olsun.
Dallas 124 atar
Milwa 119 atar
Atlanta 123 atar
Boston (1) sayı yemez
La milwaya bak aqoğluya 4 dk da 2 sayı ben oynayınca bir boklar oluyor bu takımaBol şanslar
Gelsinde Bir Nebze İyi Gelir 🙏🏻Bakalım adaş şuan milwanın sıçışı hariç iyi
Valla yaGelsinde Bir Nebze İyi Gelir 🙏🏻
Bıkmadın onlardan kaybetmeyeLa milwaya bak aqoğluya 4 dk da 2 sayı ben oynayınca bir boklar oluyor bu takıma
Şaka gibi ya bunlar sw ben oynamayınca şov yapıyorlar Allahım delircemBıkmadın onlardan kaybetmeye
Hayır birde ben oynayınca vallahi ya bu milwa çıldırıyor abi ben anlamadım ya oynuyorum bir oyuncuya sayı atamıyor aw holidayinden açık ara tek maçtan yattım tek oyuncu bahsinden 1200 gitmişti sonraki maç kariyer rekorunu mu ne kırdı adam. Delirme gel deFutbolu Anlarım 100 Metre Saha 22 Adam Kocaman Sahada 90 Dakika Cebelleşir GOL Atmaya Bu Lavuklar Ufacık Alanda Niye Sayı Atamaz Anlamış Değilim Arkadaş
Buna o adamların fizik gücünü ekleFutbolu Anlarım 100 Metre Saha 22 Adam Kocaman Sahada 90 Dakika Cebelleşir GOL Atmaya Bu Lavuklar Ufacık Alanda Niye Sayı Atamaz Anlamış Değilim Arkadaş