- 79,016
- 51,005
- 113
Sağolasın agam sana da bol şanslar@dost şans seninle olsun dost.Herkese hayırlı geceler
Aldın yine amsterdam mı geldin@dost şans seninle olsun dost.Herkese hayırlı geceler
Yok uyku moduna geçecektim tam bi foruma bakayım dedim dostumuzun kuponu görünce şans bırakıp kaçtım Enişte 😂 Bugünü boş geçtik yarına kısmet diyelim 😂Aldın yine amsterdam mı geldin
Var ki umudun var bakalım biz ne zamana kısmet dicezYok uyku moduna geçecektim tam bi foruma bakayım dedim dostumuzun kuponu görünce şans bırakıp kaçtım Enişte 😂 Bugünü boş geçtik yarına kısmet diyelim 😂
Sen daha banlanmadin mi dostVar ki umudun var bakalım biz ne zamana kısmet dicez
Ben neden banlanayım dostSen daha banlanmadin mi dost
Hiç öyle genelBen neden banlanayım dost
Nefes varsa umutta vardır enişte hiçbir şey olmazsa sabah olur.Ne diyor ulu önderimiz umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır.Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.Vur kafayı uyu yarın ola hayrolaVar ki umudun var bakalım biz ne zamana kısmet dicez
La sakin olun aw forumda adam kalmicakEko asabımı bozma dost
Bizde sıkıntı yok dost biz nerde ne yapacağımızı biliriz ahmo sinirlenmiş onlara baya kurulmuşHiç öyle genel
Eyvallah dost içimize su serptin gece geceNefes varsa umutta vardır enişte hiçbir şey olmazsa sabah olur.Ne diyor ulu önderimiz umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır.Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.Vur kafayı uyu yarın ola hayrola![]()
Eniştenin umudunun olmasi icin en az 10 k lazim o yuzden 2 3 aydir umutsuz birazNefes varsa umutta vardır enişte hiçbir şey olmazsa sabah olur.Ne diyor ulu önderimiz umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır.Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.Vur kafayı uyu yarın ola hayrola![]()
Ya hayır ak ben dün 7-8 k para kaybetmişim 2 ay önce olsa kaybetsem gülse sıkıntı yok ak diken üstündeyiz işler ciddi , adam gelmiş her şeye gülüyor hayır gülcek ne var jeton atmıyoruz burda para kaybediyoruz sevmem böye şeyleri şaka bi yere kadar bi yerden sonra kaldırmıyor bünyeLa sakin olun aw forumda adam kalmicak
Çok doğru dedin ne gecelerin sabahları oluyor elbet geçiyor her şeyNefes varsa umutta vardır enişte hiçbir şey olmazsa sabah olur.Ne diyor ulu önderimiz umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır.Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.Vur kafayı uyu yarın ola hayrola![]()