Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti dost / Xxxl Kombine

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,761
100,322
113
Nefes varsa umutta vardır enişte hiçbir şey olmazsa sabah olur.Ne diyor ulu önderimiz umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır.Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.Vur kafayı uyu yarın ola hayrola :)
Eyvallah dost içimize su serptin gece gece

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,979
54,137
113
Nefes varsa umutta vardır enişte hiçbir şey olmazsa sabah olur.Ne diyor ulu önderimiz umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır.Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.Vur kafayı uyu yarın ola hayrola :)
Eniştenin umudunun olmasi icin en az 10 k lazim o yuzden 2 3 aydir umutsuz biraz :)

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
La sakin olun aw forumda adam kalmicak
Ya hayır ak ben dün 7-8 k para kaybetmişim 2 ay önce olsa kaybetsem gülse sıkıntı yok ak diken üstündeyiz işler ciddi , adam gelmiş her şeye gülüyor hayır gülcek ne var jeton atmıyoruz burda para kaybediyoruz sevmem böye şeyleri şaka bi yere kadar bi yerden sonra kaldırmıyor bünye

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Çok doğru dedin ne gecelerin sabahları oluyor elbet geçiyor her şey