- 66,388
- 32,280
- 113
Yaylan beni dostumla yalnız bırakBak da oqlum küfir etme
Yaylan beni dostumla yalnız bırakBak da oqlum küfir etme
2 mac won diyon 5 mac yazmissin 1 mac hani laXxl kombine yaptık gece maçlarına 8 maç, bastığım tutar az ama 2 maç wonladı kalan maçlar şöyle
San Luis - Mazatlan
Juarez - Atlas
Cali-Medellin
Plaza Amador-La Chorrera
Managua-Real Esteli
Hepsi Kg var
Ve şuan hepsi 1-0
Söz var ortwda o benm dostum benm sayemde actı burayıYaylan beni dostumla yalnız bırak
Yok be abi 1400 veriyormuş kupon 8 maç yazmışım 7 maç varmış 8. Maçı koymayı unutmuşum o da gelmiş basket miramar 7 fsrk yemez onu da koysaydım 2.5 k verirmiş ben kupona baktığım halde 8 maç sanıyordum hala 7 maçmış 🤣🤣🤣Ne oldu zengin oldukmu
2 mac won diyon 5 mac yazmissin 1 mac hani la
Yok be abi 1400 veriyormuş kupon 8 maç yazmışım 7 maç varmış 8. Maçı koymayı unutmuşum o da gelmiş basket miramar 7 fsrk yemez onu da koysaydım 2.5 k verirmiş ben kupona baktığım halde 8 maç sanıyordum hala 7 maçmış 🤣🤣🤣
Dostum yaşar dusmanım ölürSöz var ortwda o benm dostum benm sayemde actı burayı
Sktr la ikileSöz var ortwda o benm dostum benm sayemde actı burayı
Yaşaşın dostlar kahrolasıcs betcolafDostum yaşar dusmanım ölür
Eyi para lan 1.4k miss kac basdinYok be abi 1400 veriyormuş kupon 8 maç yazmışım 7 maç varmış 8. Maçı koymayı unutmuşum o da gelmiş basket miramar 7 fsrk yemez onu da koysaydım 2.5 k verirmiş ben kupona baktığım halde 8 maç sanıyordum hala 7 maçmış 🤣🤣🤣
Dur bi la sevinelim hemen parayı düşünme ekoSöz var ortwda o benm dostum benm sayemde actı burayı
Binada şükürYok be abi 1400 veriyormuş kupon 8 maç yazmışım 7 maç varmış 8. Maçı koymayı unutmuşum o da gelmiş basket miramar 7 fsrk yemez onu da koysaydım 2.5 k verirmiş ben kupona baktığım halde 8 maç sanıyordum hala 7 maçmış 🤣🤣🤣
TmTmm apiiSktr la ikile
30 tl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Eyi para lan 1.4k miss kac basdin
Göbeqim catladı oqlum tek qetrdm bun bunları😂Dur bi la sevinelim hemen parayı düşünme eko
47 oran he,aferim bol sans30 tl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣