- 31,884
- 13,775
- 113
Aqzında cikletle koşede duran kadınlar qibiSavas bılmedıgın yok la
Aqzında cikletle koşede duran kadınlar qibiSavas bılmedıgın yok la
La biz ogun onunla wp konusduk dedimki sec 5 kisi 200er lira at bana ne dedi biliyomusun 5 kisiye 200den 1k yapar onlara ne atcam o parayla cocuguma mont alirim e aq o kdr cocugunu dusunuyosan niye gidip 10kyi kumarda batirdin sih kafali.dedim 100er bari at yok oda cok 50ser atcam dedi onuda atmamis 37 atmia aq 😁Oha o kupondan sana 500 mü attı o Ankaralıydı neydi ismi, bana 6 saat roll takip ettirdi 37 tl attı
Aw eşşeği aklını kullanırsan herşeyi bilinAqzında cikletle koşede duran kadınlar qibi
Abi o başka gündü bana 37 atıp dedi ki kardeşim param yok çok bende dedim ki eeee birader rollde hedef 5 bindi sk 5 binin içinden 37 atılır mı adama dedim yazmadı daha ytrmLa biz ogun onunla wp konusduk dedimki sec 5 kisi 200er lira at bana ne dedi biliyomusun 5 kisiye 200den 1k yapar onlara ne atcam o parayla cocuguma mont alirim e aq o kdr cocugunu dusunuyosan niye gidip 10kyi kumarda batirdin sih kafali.dedim 100er bari at yok oda cok 50ser atcam dedi onuda atmamis 37 atmia aq 😁
Bak küfür etme be cocukmsn snAw eşşeği aklını kullanırsan herşeyi bilin
Çocuğum aw 23 yaşındayım daha sananeBak küfür etme be cocukmsn sn
Aqzına verim (biberonu)Çocuğum aw 23 yaşındayım daha sanane
O altyapılar geç ödemiyomu ne aceleniz var Porto bişey mi veriyo sankiHala çekim talebi oluşturuldu diyor ak porto 12de bitiyor yav
Bazi adamlar var alip verdigim ama bazilari var yokken sordugun zaman sanki anasina kufur etmisin gibi hallere giriyor olum ne kiymetli paraniz var aq hayret bisey.bana atan adam bana hergun sorsun paran varmi diye hic rahatsiz olmam oldukcada atarim bilen bilir gecen sene bi ara sans vurdu hergun ayni adamlara 200 300 500 dagittim 1 hafta 10 gun boyuncaAbi o başka gündü bana 37 atıp dedi ki kardeşim param yok çok bende dedim ki eeee birader rollde hedef 5 bindi sk 5 binin içinden 37 atılır mı adama dedim yazmadı daha ytrm
Evet öğle 12 kadarHala çekim talebi oluşturuldu diyor ak porto 12de bitiyor yav
Oda Galbinin GüzelliqiBazi adamlar var alip verdigim ama bazilari var yokken sordugun zaman sanki anasina kufur etmisin gibi hallere giriyor olum ne kiymetli paraniz var aq hayret bisey.bana atan adam bana hergun sorsun paran varmi diye hic rahatsiz olmam oldukcada atarim bilen bilir gecen sene bi ara sans vurdu hergun ayni adamlara 200 300 500 dagittim 1 hafta 10 gun boyunca
O deilde ben wilddim yalan oldum aqOda Galbinin Güzelliqi
😑 beklenen ve özlenen qrubuna aldık 🙄O deilde ben wilddim yalan oldum aq