- 6,432
- 1,877
- 113
Selamun aleykum herkes burdaymis 😃
Daha neler görürsünDaha 1 senem dolmamış neler görmüşüz burda vay be
Aleyküm selam dayımSelamun aleykum herkes burdaymis 😃
A,sSelamun aleykum herkes burdaymis 😃
Gördük göreceğimiz kadar ekrem yetiyoDaha neler görürsün
Abi ben vsrya sinek avcısıuım kuran çarpsın ki tokatla sinek öldürüyorumHava buz gibi ben usuyom nerdeyse kazak giycem bi sivri var evde suzgeçe cevirdi beni aq cocugu bi yakalayamadim bacagimi elimi ayagimi boynumu heryeri deldi
Yemeden duramaz bnmkini işi rast qitmezGördük göreceğimiz kadar ekrem yetiyo
Kemirenler grubu bnce o 😁 bnde var 110 lira ama oynayasim yok yarin kupon yapcm😑 beklenen ve özlenen qrubuna aldık 🙄
Ekrem zaten bela ak bi trip atıyor çek çekebilirsenGördük göreceğimiz kadar ekrem yetiyo
Ağzını topla büllkYemeden duramaz bnmkini işi rast qitmez
Biz hep buradayız dayım kupon takip ettik biraz kazandıkHayirdir bu saatte bu kadar kisi gormek sasirdim valla 😃
Sen sinekmi öldürüyon cok ezikmissin ak lan ben at öldürüyorumAbi ben vsrya sinek avcısıuım kuran çarpsın ki tokatla sinek öldürüyorum
O qruba kolumuzu kaptırırsak yanarız 😂 hafta sonu macları cırt sevmiom pek benKemirenler grubu bnce o 😁 bnde var 110 lira ama oynayasim yok yarin kupon yapcm
At neden öldürüyorsun abiSen sinekmi öldürüyon cok ezikmissin ak lan ben at öldürüyorum
Bende eşşek öldürüyom dayıcım ekrem eşşeklerindenSen sinekmi öldürüyon cok ezikmissin ak lan ben at öldürüyorum
Ooo hayirli olsun kardesim sevindim 👍Biz hep buradayız dayım kupon takip ettik biraz kazandık
KeaaaassssAğzını topla büllk
Savas qibi kendini at sanan,esseklerdir o😂At neden öldürüyorsun abi