Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dostlar

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,283
5,105
113
Dostlar bi davam var ayın 29 unda bana tebliğ edildi ve bende ayın 30 unda PTT iadeli taahhütlü olarak mahkemeye cevab dilekçesi gönderdim ayın 1 indede teslim alınmış mahkeme kalemi tarafından fakat 7 gün oldu uyaba düşmemiş cevab dilekçem mahkeme kalemini arıyorum tersliyolar bişey soylemiyolar bu cevab dilekçem er veya geç uyaba düşermi

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,798
13,279
113
Dostlar bi davam var ayın 29 unda bana tebliğ edildi ve bende ayın 30 unda PTT iadeli taahhütlü olarak mahkemeye cevab dilekçesi gönderdim ayın 1 indede teslim alınmış mahkeme kalemi tarafından fakat 7 gün oldu uyaba düşmemiş cevab dilekçem mahkeme kalemini arıyorum tersliyolar bişey soylemiyolar bu cevab dilekçem er veya geç uyaba düşermi
Bir şey olmaz sen delisin seni hapse atmazlar

Tonya6110

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,392
385
83
yeni üyeyim bir bir buçuk 10 10 milyara Kaybım var 2000 TL çekim verdim bir bir buçuk bekledim sonuç görün bilin bilin paylaşın Yollarına Yollarına çıkmışlar herkese gösterin
Kekememisin kardeş geçmiş olsun

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,283
5,105
113
Arkadaşlar bilen varmı ?

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,798
13,279
113
yeni üyeyim bir bir buçuk 10 10 milyara Kaybım var 2000 TL çekim verdim bir bir buçuk bekledim sonuç görün bilin bilin paylaşın Yollarına Yollarına çıkmışlar herkese gösterin
İyi olmuş dost bu sitede oynarsan bu site ne ip ci site yakında sponsorlukta biter

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,525
3,391
113
Benim bildiğim delilerin cevap dilekçesi uyaba düşmüyormuş yanlışta biliyor olabilirim çünkü bizimde mahlede bi deli vardı yani oda senin gibiydi onun dilekçesi sırf deli diye uyaba tarandıgı halde düşmedi böyle ayrımcılık olurmu

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,283
5,105
113
Benim bildiğim delilerin cevap dilekçesi uyaba düşmüyormuş yanlışta biliyor olabilirim çünkü bizimde mahlede bi deli vardı yani oda senin gibiydi onun dilekçesi sırf deli diye uyaba tarandıgı halde düşmedi böyle ayrımcılık olurmu
Fatih dayım kertenkele napıyo

mirom34

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10
3
3
Suçun ne ki neyin cezası
Bir buçuk ay oldu 10 milyar Kaybım var ilk kez 2000 TL çekim verdim olan bu kesinlikle yatırım bonusu dahi almıyorum terbiyesiz de yapmıyorum hiçbir hiçbir zaman yapmadım olan bu demek aidat aidat paralarını ödememişler

akmz

Wtf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
415
221
43
Bir buçuk ay oldu 10 milyar Kaybım var ilk kez 2000 TL çekim verdim olan bu kesinlikle yatırım bonusu dahi almıyorum terbiyesiz de yapmıyorum hiçbir hiçbir zaman yapmadım olan bu demek aidat aidat paralarını ödememişler
Sana sormadım loo

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,525
3,391
113
İlk yazında böyle yazmadın metrobüstemiydin ozmn yazarken