Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dövme Hakkında

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,582
9,938
113
dostlar iyi akşamlar herkese benim sol kol kaplıydı amatör dövmelerden kaynaklı kapatmıştım bugün bir dövme daha yaptırdım içeriğiyle alakalı hoşuma gitmişti ama dini bir sembol olduğunu bilmiyordum dövme zaten gğnah onu biliyorum Meryem ana dövmesiymiş yaptırınca anladık sildireyim mi kalsın mı boş muhabbet yapmayın müslümanım
Kime yaptırdın reis hangi ilde bunu yapan

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
921
391
83
dostlar iyi akşamlar herkese benim sol kol kaplıydı amatör dövmelerden kaynaklı kapatmıştım bugün bir dövme daha yaptırdım içeriğiyle alakalı hoşuma gitmişti ama dini bir sembol olduğunu bilmiyordum dövme zaten gğnah onu biliyorum Meryem ana dövmesiymiş yaptırınca anladık sildireyim mi kalsın mı boş muhabbet yapmayın müslümanım
niye takiliyorsun böyle bir şeye? Meryem ana olmuş olsa ne olur peygamber annesi değil mi? millet eline şeytan dövmesi yaptiriyor şeytana mi tapmiş oluyor :D asil sorun zihniyetler de günah da zihniyetle başlar orada biter.

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
733
526
93
niye takiliyorsun böyle bir şeye? Meryem ana olmuş olsa ne olur peygamber annesi değil mi? millet eline şeytan dövmesi yaptiriyor şeytana mi tapmiş oluyor :D asil sorun zihniyetler de günah da zihniyetle başlar orada biter.
Çok güzel konuştun ağzına sağlık

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,910
3,152
113
seni şeytan güzel ayartmış kardeşim böyle vesvese almaya devam et