- 5,179
- 3,716
- 113
Ne yapacagız manisada?Yazdı ama konu başkaymış gibi davranıyor, tüm bonuslara bedel o mesaj benim için üstad, teşekkür ederim. Baharda Manisaya gidelim mi beraber?
Ne yapacagız manisada?Yazdı ama konu başkaymış gibi davranıyor, tüm bonuslara bedel o mesaj benim için üstad, teşekkür ederim. Baharda Manisaya gidelim mi beraber?
Ben de hiç gitmediğim için bilmiyorum ey dost.Ne yapacagız manisada?
mö yasamıs hz meryem fotografıını bıle yok onemlı olan nıyetdostlar iyi akşamlar herkese benim sol kol kaplıydı amatör dövmelerden kaynaklı kapatmıştım bugün bir dövme daha yaptırdım içeriğiyle alakalı hoşuma gitmişti ama dini bir sembol olduğunu bilmiyordum dövme zaten gğnah onu biliyorum Meryem ana dövmesiymiş yaptırınca anladık sildireyim mi kalsın mı boş muhabbet yapmayın müslümanım
Ben gittim. Manisayı boşver, Ege'ye gidelim.Ben de hiç gitmediğim için bilmiyorum ey dost.
Baharda gideriz İbrahim, bahar bir gelsin.Ben gittim. Manisayı boşver, Ege'ye gidelim.
"Beni bu güzel havalar mahvetti; bahar geldiğinde derdim başkadır."Baharda gideriz İbrahim, bahar bir gelsin.
"Dostum; ben gönlümü senden yana yolladım.. Onun bir daha benden yana gelmesi mümkün değil.."Beni bu güzel havalar mahvetti; bahar geldiğinde derdim başkadır."