- 38,424
- 20,555
- 113
SeversiiiiinPolonia universitate girl full izle yazıp,vpn açtım izliyorum
SeversiiiiinPolonia universitate girl full izle yazıp,vpn açtım izliyorum
Bir umutlar daha mi başka hayallere kaldı 😔Seversiiiiin
2 zeytin bir kibrit kutusu küflü peynir tamam benim kahvaltı 😂la çayı daha yeni doldurduk ne ara bitirdin kahvaltıyı
Kahvaltı boğaz da bir restoranda mi olucakti, yoksa bagcilar meydan büfede kaşarlı tostla mi, kupon gelseydi benim2 zeytin bir kibrit kutusu küflü peynir tamam benim kahvaltı 😂
Hatun mu var hani aşk acısı çekiyordukParasızlık uyutmuyor ya, şimdi para olsa hatunun kollarinda gece uykuya dalmış hâlâ uyanmamistim
Para yok diye gitti zaten zamanında, haklı daHatun mu var hani aşk acısı çekiyorduk
Öyle erkekte para yoksa kesip boynuna dolayacak biz de 250 gram için karılarlayızPara yok diye gitti zaten zamanında, haklı da
Zor be dost,kumarda kaybetmekle eş değer onun yokluğuÖyle erkekte para yoksa kesip boynuna dolayacak biz de 250 gram için karılarlayız
Para yok diye giden karıya kızamayız
Enişte aj karnına 250 gramı ne yapacan boşver onu saat 10da ki avustralya maçına ne oynayalımÖyle erkekte para yoksa kesip boynuna dolayacak biz de 250 gram için karılarlayız
Para yok diye giden karıya kızamayız
Altın kaplı mı la o ney öyle250 gramin benim için parasal değeri şuan 100 bin TL civarı
Hepsi iy kg ver umarsızca gözünü kapa rastgele oynaEnişte aj karnına 250 gramı ne yapacan boşver onu saat 10da ki avustralya maçına ne oynayalım
Pezevenkliğe mi başladın naptın memo neden paraya çevirdin gül gibi şeftaliyi250 gramin benim için parasal değeri şuan 100 bin TL civarı
Yok yani değerli o kadarPezevenkliğe mi başladın naptın memo neden paraya çevirdin gül gibi şeftaliyi
Değerli yani öyle lackalasmis değil 😅Altın kaplı mı la o ney öyle
Sen nerde yaşıyorsun Konya mıYok yani değerli o kadar
Ten uyumu, ruhların birliği herşey uyduğu icin, benim için, 100 k lik oyun hesabına bedeldi 😅Sen nerde yaşıyorsun Konya mı