- 40,110
- 20,800
- 113
Aleyküm selam ne çok seveni varmış bu Sinyorun 🤣🤣Selam söyle
Aleyküm selam ne çok seveni varmış bu Sinyorun 🤣🤣Selam söyle
Nurullah ergeni yuzunden nasıl ban yedi laTerim ile Nurullah
Hahahaah😆😆😆Aleyküm selam ne çok seveni varmış bu Sinyorun 🤣🤣
Kardeşim sabah beri burada takip edenler varHani benim payım yok mu ben gidem yatan o zaman @drogba6 😂😂
Başkan mi banladi@Başkan bu Nurullah çok kaşındı .terim 1 mesajında küfür var geceye özel af gelir mi ?
Alintilama benim kafamı bozma ban yerim bak senin yüzünden 🤣🤣Kardeşim sabah beri burada takip edenler var uzar misin
Shellac daimon son görülmeleri belli oluyor başkan banlamışBaşkan mi banladi
Sana kıyamam tmm bidaha alintilamam 🥳😆😆Alintilama benim kafamı bozma ban yerim bak senin yüzünden 🤣🤣
Seninde sonunnayni olucak o porsukla itismeye dvm edersen.yoksayin birbirinizi o zaten ban yemeye alıştı senide götürür yanindaAlintilama benim kafamı bozma ban yerim bak senin yüzünden 🤣🤣
Kanka porsuk la munakasaya girme olan sana olur onun 4 5 hesabı vardır ban yemek ona koymazAlintilama benim kafamı bozma ban yerim bak senin yüzünden 🤣🤣
Git cinnahta takıl diyom ona,,hala sanatoryumun virane kosesinde dolaşıyorSeninde sonunnayni olucak o porsukla itismeye dvm edersen.yoksayin birbirinizi o zaten ban yemeye alıştı senide götürür yaninda
Biz sakalisiyoruz haddimizi asmiyoruz ..Seninde sonunnayni olucak o porsukla itismeye dvm edersen.yoksayin birbirinizi o zaten ban yemeye alıştı senide götürür yaninda
Daha tarihte öyle af olayı görmedim ben.hatta şöyle diyim süreli süresiz ban yiyipte affa uğrayan bı ben varım bı kişi daha var nick deisdi bilmiyom yeni nicki ama bende onun bokuna ban yemisdim.1 ay sonra gerçekler ortaya cikdi açıldı hesbaim.bok yoluna gitmiştik awk@Başkan bu Nurullah çok kaşındı .terim 1 mesajında küfür var geceye özel af gelir mi ?
Sorun yok bro saygısını koruyacak inşallah dimi @Balporsugu 😂😂Seninde sonunnayni olucak o porsukla itismeye dvm edersen.yoksayin birbirinizi o zaten ban yemeye alıştı senide götürür yaninda
Boş ypma brooKanka porsuk la munakasaya girme olan sana olur onun 4 5 hesabı vardır ban yemek ona koymaz
Sen dayiini unutuyorsun arada ama ogretecem kafana vura vuraaaSorun yok bro saygısını koruyacak inşallah dimi @Balporsugu 😂😂