- 6,073
- 2,407
- 113
8-12
Ne yapıyon makavimisin nesin takım seniGelirse buçuktan sonrası @dost undur.Ekli dosyayı görüntüle 510235
Abuzer 23-24 yaş çok erken bende öyle düşündüm zamanında bir de o zamanın parasıyla 200 bin borç vardı sende borçta yok iyi adamsın vazgeç şu işten olmuyor işte böyleBitmiş biteceği kadar önceden düşünecektik onu
Böyle satış olmazyaGelirse buçuktan sonrası @dost undur.Ekli dosyayı görüntüle 510235
Sağlık olsun dost canin sağolsunGelirse buçuktan sonrası @dost undur.Ekli dosyayı görüntüle 510235
9 sene olmuş enişte neyi nasıl bırakacaz lise 1 de kumara başlayan birine nasihat veriyon şuanAbuzer 23-24 yaş çok erken bende öyle düşündüm zamanında bir de o zamanın parasıyla 200 bin borç vardı sende borçta yok iyi adamsın vazgeç şu işten olmuyor işte böyle
Abuzer nasihat falan değil o yaşta erken olduğunu düşünemiyorsun sonra çok daha pişman olcan borç yok bir şey yok burda heba ediyorsun kendini jeton düşecek bir gün Zaman kaybetme diye diyorum9 sene olmuş enişte neyi nasıl bırakacaz lise 1 de kumara başlayan birine nasihat veriyon şuan