- 38,215
- 20,352
- 113
Ayazı yedik bakalım.
İlk adım Houston çeyrek Handikapı +3.5
Bol şanslar dostAyazı yedik bakalım.
Alperen effects8dk 7 sayı ne la
Senin de mi gizli sponsorAyazı yedik bakalım.
Yok bize sponsor çıkmıyor. Biz vatan hainiyiz çünkü ondan galibaSenin de mi gizli sponsor![]()
İroninyaptim kardesim yanlış anlaşılmasın umarım kazançlı cikarsinYok bize sponsor çıkmıyor. Biz vatan hainiyiz çünkü ondan galiba
Bende ciddiydim. Dost bildiklerimiz derin sessizliğe bürünüyor..kimisi söz diyip ortalıktan kayboluyor. Bize sponsor çıkmaz. Bizim dm parayı bulunca unutan dilencilerin kürkçü dükkanı sadece.İroninyaptim kardesim yanlış anlaşılmasın umarım kazançlı cikarsin
Bende ondanım 😄mesajlara bakıyorum hepsi 2 ay önce gelen mesajlar. 2 ay önce ne oldu Tabiisi 300 K para vardı o zamanlar mesaj gelmesi normal. Belki 10-15 kişi sınra karşılıklı bu işler bende atarım diyip atmayan tipler yazmadım yazmam da öyle kişiler kendisi mesaj atmadığını süreceBende ciddiydim. Dost bildiklerimiz derin sessizliğe bürünüyor..kimisi söz diyip ortalıktan kayboluyor. Bize sponsor çıkmaz. Bizim dm parayı bulunca unutan dilencilerin kürkçü dükkanı sadece.
Yav sadece para da değil selamını bile görmezden geliyorlar öyle karaktersizler kiBende ondanım 😄mesajlara bakıyorum hepsi 2 ay önce gelen mesajlar. 2 ay önce ne oldu Tabiisi 300 K para vardı o zamanlar mesaj gelmesi normal. Belki 10-15 kişi sınra karşılıklı bu işler bende atarım diyip atmayan tipler yazmadım yazmam da öyle kişiler kendisi mesaj atmadığını sürece![]()
Yok onu denemedim ben yalan yokYav sadece para da değil selamını bile görmezden geliyorlar öyle karaktersizler ki
Bu hayatın degismeyen kanunu malesef paran varsa halin hatrin sorulur yoksa öyle kendi kabuğunda sikintilarin la bas basasin malesef 2 ay öncesine kadar telefonunun şarjı bitiyordu saat 3 4 gibi yurt disindaydim şimdi 2 aydır sağlık dan dolayi calisamadim duydum ki bizim artiklarimizla beslenenler bile bizim arkamızdan yalan yanlış atıp tutuyirlarmis bırak arayıp sormayı bi eksiğin vs varmi diyeni onun icin kendimde dahil herkes anasının babasının kardeşinin kıymetini bilmeli ne varsa onlarda var yanlış anlaşılmasın sakın bu yazdıklarımı okuyan benden küçük benim deneyimleri mi yaşamayan kardeşlerim.belkinokursa ona göre adımını atsinlar uzun süredir öyle hal hatır için sorduğum anamı babamı bu gün kardesim aracılığı ile para istedik oda okula giden kızımdan 29 Ekim için kıyafet istemişler onu almak içinBende ciddiydim. Dost bildiklerimiz derin sessizliğe bürünüyor..kimisi söz diyip ortalıktan kayboluyor. Bize sponsor çıkmaz. Bizim dm parayı bulunca unutan dilencilerin kürkçü dükkanı sadece.