- 1,626
- 1,937
- 113
Won diyenleri liste dışı bıraktın bence de yapamaz hshshshahaHerkes benim gibi olamaz değerimi bilin kızlar hahahahahah
Won diyenleri liste dışı bıraktın bence de yapamaz hshshshahaHerkes benim gibi olamaz değerimi bilin kızlar hahahahahah
Bı rol yapiyimde şu bikac güne accam buyuk rolHani bana hani bana
Peki ne yapayım beni sevmeyen insana nie odul atayimE eleştirdiğini sen de yapacaksın o zaman
Hahahajhaha ben mi bıraktımWon diyenleri liste dışı bıraktın bence de yapamaz hshshshaha
23 Tümbetli olma bonusu var 25K kadar %100 alıp bi rol yapmak lazımBı rol yapiyimde şu bikac güne accam buyuk rol
1 sayıdan kaçtı la gecen puahah sans işte puabaBana dokunmadın ilk fırsatta bekliyorum
@Erhan2121 gormemezlikten geliyor bu sefer puhahaKimi de 750k basip 1 milyon vuruyor diger gun 200 tl icin roll kovaliyor bozuldu forum
Hayır ama sevmeyen adam da ödül istemez herhalde ya sendenPeki ne yapayım beni sevmeyen insana nie odul atayim
Ama ondada 3kdan fazla bastirmiyo bonusu alirsan23 Tümbetli olma bonusu var 25K kadar %100 alıp bi rol yapmak lazım
Kim la o sole hemen bana puhaba@Erhan2121 gormemezlikten geliyor bu sefer puhaha
Keşke beni anmasaydın o yüzden gitti1 sayıdan kaçtı la gecen puahah sans işte puaba
Harbi öyle bir durum var,Ama ondada 3kdan fazla bastirmiyo bonusu alirsan
İstemez mi ben 100k lik kupon paylaşım gorursun dost puahaHayır ama sevmeyen adam da ödül istemez herhalde ya senden
Yüzsüzler demek ki ne diyimİstemez mi ben 100k lik kupon paylaşım gorursun dost puaha
Sen de çok takma kral böyle hayat geçmezİstemez mi ben 100k lik kupon paylaşım gorursun dost puaha
Gsliler de gelir bi bakmissin 1905 li olanlardan hggİstemez mi ben 100k lik kupon paylaşım gorursun dost puaha
Yok ya ne takacam ben 2 ay aktifim 3 ay değilim zaten sıkıntı yokSen de çok takma kral böyle hayat geçmez