- 21,387
- 17,924
- 113
Aynen öyle kimse kafasına göre demedi.betcoda 11-15 yazdı kalktı macAynen ne yapalım bitti kayboldu maç
He ozaman ona bişey diyemem .ben bitince wonn dedim cunkuKardeşim orda değil maç içinde wonnn yazan diyoruz
He 3 8 iken mi o zaman demedik zatenBeyler son kez yazıyorum deli etmeyin beni maç içinde wonn yazan diyoruz artı roll daha bitmedi ne listesi yamyamlık yapan çıksın konudan
Hahhaha detBeyler son kez yazıyorum deli etmeyin beni maç içinde wonn yazan diyoruz artı roll daha bitmedi ne listesi yamyamlık yapan çıksın konudan
AdamsınBeyler son kez yazıyorum deli etmeyin beni maç içinde wonn yazan diyoruz artı roll daha bitmedi ne listesi yamyamlık yapan çıksın konudan
Baba sen sakin ol bence o zaman nasıl liste yaptın at olmayanlar boşuna takip etmesinBeyler son kez yazıyorum deli etmeyin beni maç içinde wonn yazan diyoruz artı roll daha bitmedi ne listesi yamyamlık yapan çıksın konudan
Yahu bizde liste yap demedikki kankaaa😂Beyler son kez yazıyorum deli etmeyin beni maç içinde wonn yazan diyoruz artı roll daha bitmedi ne listesi yamyamlık yapan çıksın konudan
Kanka ben başka konudamiyim kim liste yazdikiYahu bizde liste yap demedikki kankaaa😂
Olanı anlatmaaya çalıştık.daha rol devam ediyo biliyoruz bizdeee
Kardeşim ne sakini liste felan yok bende listeci değilim daha 2.adim varBaba sen sakin ol bence o zaman nasıl liste yaptın at olmayanlar boşuna takip etmesin
Ben listede miyim dost yeni geldim deBeyler son kez yazıyorum deli etmeyin beni maç içinde wonn yazan diyoruz artı roll daha bitmedi ne listesi yamyamlık yapan çıksın konudan