- 14,185
- 7,838
- 113
Tenis oynuyon muFlamengo güzel başladı da bakalım pişman etmez almadığımıza inşallah 😂
Tenis oynuyon muFlamengo güzel başladı da bakalım pişman etmez almadığımıza inşallah 😂
Tenis oynarım da doğru düzgün maç yok. Bir tek çiftlerde depe basasım geldi vazgeçtimTenis oynuyon mu
King reese maçı ms 1 e dönucek büyük ihtimalle, oranı da çok iyiTenis oynarım da doğru düzgün maç yok. Bir tek çiftlerde depe basasım geldi vazgeçtim
2. Seti kırarak başladı evet ama geçen sette aynıydı verdi sonraKing reese maçı ms 1 e dönucek büyük ihtimalle, oranı da çok iyi
Ufak tefek biseyler atabilirsin bence, korksakta korkmasakta patlıyor zaten, hiç biseyin garantisi yok,atla binadan artık, paraşüt açılırsa açılır 😅2. Seti kırarak başladı evet ama geçen sette aynıydı verdi sonra
Doğru diyon dur flamengoya odaklandım 😂😂Ufak tefek biseyler atabilirsin bence, korksakta korkmasakta patlıyor zaten, hiç biseyin garantisi yok,atla binadan artık, paraşüt açılırsa açılır 😅
Ulan ah be ikinci çeyrek gelicek herhaldeDoğru diyon dur flamengoya odaklandım 😂😂
Bol şanslar 🙏Birazdan başlıyoruz...
Tenise gir o zaman boşverUlan tam flamengoya alıcam çeyrek bahsini kaldırdı. 3 dk kala
Kaç orandan yakaladinİlk adım
2. Çeyrek kazananı
Flamengo
1.75Kaç orandan yakaladin
1200 girdiysen efsane, inşallah bolmemissindir
Bol şanslar dostumİlk adım
2. Çeyrek kazananı
Flamengo