- 24,879
- 10,959
- 113
Sende at dm😂😂 Nasıl içli söylediyse artık
Sende at dm😂😂 Nasıl içli söylediyse artık
Atayım kralSende at dm
Vallaha içten söyledim...dedim ya bugün ilkkez rol takip ettik..bı yılda 200 msj yazan ben..adamın bı rolünde 67 msj yazdık..ödül atmadan uyudu..zoruma gitmisti dd😂😂 Nasıl içli söylediyse artık
Gurkan mı 😂Vallaha içten söyledim...dedim ya bugün ilkkez rol takip ettik..bı yılda 200 msj yazan ben..adamın bı rolünde 67 msj yazdık..ödül atmadan uyudu..zoruma gitmisti dd
😂 Adam yattı uyuduGurkan mı 😂
Sorma harbi büyük ayıp ya😂 Adam yattı uyudu
Ankaralı dost güle güle harca@ENSTY beni gerçekten mutlu ettin kardeşim..bu forumda ilk ödül aldığım kişisin..
Seni unutmam Enes ..
... kesene bereket..ödülüm geldi fazlasıyla..ben bı tütüne raziyken ..way be ..ne yürekler varmış..eyvlh kardeşim tkrm.
06 başkentime selam olsun@ENSTY beni gerçekten mutlu ettin kardeşim..bu forumda ilk ödül aldığım kişisin..
Seni unutmam Enes ..
... kesene bereket..ödülüm geldi fazlasıyla..ben bı tütüne raziyken ..way be ..ne yürekler varmış..eyvlh kardeşim tkrm.
Aynen gardaşim..valla deli oldum...hedef 20 deyip 23 k yapıp..bidaha maç aliyor...oda yetmezmiş gibi..topu moda atıp gidiyor...Gurkan mı 😂
Bende dosta teşekkür ederim..@ENSTY beni gerçekten mutlu ettin kardeşim..bu forumda ilk ödül aldığım kişisin..
Seni unutmam Enes ..
Baskentimiz candır Asiruh mamaklidir06 başkentime selam olsun
Sağolasın gardasim tşkler..sıfır olmasak gebe sessiz takilirdik belkide..cenemiz çok düştü bu gece SUS PAYİNİ ALDİK..DERMİSİMAnkaralı dost güle güle harca
Bende polatlılı 😂Baskentimiz candır Asiruh mamaklidir
Mamak Üreğil de ömrüm gencligim geçti...ama artık Keçiören deyim...yasliligimda köyde olurBaskentimiz candır Asiruh mamaklidir