- 17,149
- 6,123
- 113
4-5
12 tane ace attı ama son set bir tuhafAlamadı bı türlü
Şimdi servisi kirsinda,,yeter gayri diyek ddAlamadı bı türlü
Geldi seni buldu dimi12 tane ace attı ama son set bir tuhaf
Ben bir kere fb nin basket maçında çeyrek kazanır dedim milanoya karşı oynuyordu son 13 14 sn 5 yi önde dedim 3 lükse yese aldık 3 luk geldi fark 2 gitti topu kaybetti bir üçlük daha yedi çeyreği kaybetti o gün sövdüğüm kadar kimseye sövmedimO yok işte bizde kardeşim,,heleki seher vaktinde hep sifirlamissindir,,
Üç gun önce çekim yapacam diye sevinirken 00:05 saniyede 3luk yedik yattık..ikilik olsa cekimdi....böyle bir bedeviye şans faktörü dersen ben bunu iyi anlarım dD
Yaw resmen duygularımıza silah sıkmak bu...harbi bu daha ağır olmuşBen bir kere fb nin basket maçında çeyrek kazanır dedim milanoya karşı oynuyordu son 13 14 sn 5 yi önde dedim 3 lükse yese aldık 3 luk geldi fark 2 gitti topu kaybetti bir üçlük daha yedi çeyreği kaybetti o gün sövdüğüm kadar kimseye sövmedim
Ama bir keresinde de efes milano maçı var efes alır dedim 7 8 senesi var hea 62 60 milano 2 atış kullanıyor ikide 0 attılar 3 sn var kendi potasında soktu 63 62 bitti ordan da son maçında iyi almıştım o zamanın parası ile 1 k felan 1 asgari ücretYaw resmen duygularımıza silah sıkmak bu...harbi bu daha ağır olmuş![]()
DddddddAma bir keresinde de efes milano maçı var efes alır dedim 7 8 senesi var hea 62 60 milano 2 atış kullanıyor ikide 0 attılar 3 sn var kendi potasında soktu 63 62 bitti ordan da son maçında iyi almıştım o zamanın parası ile 1 k felan 1 asgari ücret
İyi maç seç acele sallama...kazanda uyuSon dakika güzelliğyle son oyunda kırdı 😂
O maç yüzünden 1.7k gitmişti benimdeDdddddd
Maaş erken yatmış bı anda...
Nasıl bagirmissindir tahmin edebiliyom