- 21,480
- 7,507
- 113
Tebrikler @drogba6 dost
Bence bı adım daha gidebilir hatta rivera çok formda şuanTmm mı devam dost
Oranı değersizBence bı adım daha gidebilir hatta rivera çok formda şuan
Dost sen kaç roll takip ediyosun ya 🤔 3-4 ?Baştan beri takip eden az kişi var bakalım ne olacak
Handili olabilirOranı değersiz
2 tane ediyorum da diğeri baştan vereceği kişileri söylese takıp etmezdik takip etmeyen adamları etiketlenmişDost sen kaç roll takip ediyosun ya 🤔 3-4 ?
Bu düşünceni istersen sil verip vermemesi tek hedef olmamalı bence dost baştan beri takip ettiğini düşündüğün bı rollde ödül kazanamayinca o zaman ağzımızı bozalim ? 🤔😅Bu mu hedef dost2 tane ediyorum da diğeri baştan vereceği kişileri söylese takıp etmezdik takip etmeyen adamları etiketlenmiş
T shirt sponsorun olalım olur mu öyle kankam 🤔🤔😂😂sırtında adım soyadım mesela ?Yokmu sponsor olan roll acayım
Çok komiksinT shirt sponsorun olalım olur mu öyle kankam 🤔🤔😂😂sırtında adım soyadım mesela ?
Cansın eyv 😂😂 😘Çok komiksin
Kafan mı güzel bilader nerede ağzımı bozdumBu düşünceni istersen sil verip vermemesi tek hedef olmamalı bence dost baştan beri takip ettiğini düşündüğün bı rollde ödül kazanamayinca o zaman ağzımızı bozalim ? 🤔😅Bu mu hedef dost
Yanlış etiket 🤣
Sende yani öyle bı rolle giriş yaptın ki cumlen çok mu etik yok mu bana sponsor olcak roll yapıyım hey Allah im😂 onca insan bekliyo burda dostumÇok komiksin
HahahahaYanlış etiket 🤣