- 23,031
- 11,695
- 113
Tebrikler cihanoOh be sonunda
Tebrikler cihanoOh be sonunda
Benim mobil değil yaa hepsi faturaOfff kanka hiç sorma 2415 gelmiş banada bu mobil ödemeyi icat edenin ben
Rolling sahibi ben değilimKazandık dm gelmedi![]()
Bana yzarsa o da senin olsun knkmKnk banada yaz la sigara param kalmadı 😭😭
Hahah bana da yaz dedin yaa sende dm bekliyon diye dedimRolling sahibi ben değilim
Alışkanlık işte kank napcan cistakcistak gördük mü hemen 1500 lira roll parası bekliyor insan hep senin yüzünden 🤣🤣Rolling sahibi ben değilim
Gerektiği zaman kendisi hemen dm yakar dostum adamdır kendisiAlışkanlık işte kank napcan cistakcistak gördük mü hemen 1500 lira roll parası bekliyor insan hep senin yüzünden 🤣🤣
1789 fransız ihtilali değil miKanka onun yeri vardı hatta eksiği var tamamlamaya çalışıyotum fatura var aw 1789 tl![]()
Tarih bilgine hayran kaldım ben doğum tarihî mi bilmiyorum1789 fransız ihtilali değil mi
Kuponlar ne oldu kanka geceKnk banada yaz la sigara param kalmadı 😭😭
Sen sececektinRolling sahibi ben değilim
Başkanım salça oluyon herkse bakıykrumda1789 fransız ihtilali değil mi
Dün o kadar kötü bir gündü ki salaklığımın kurbanı oldum veronla kupon yolculuğu yaptık katladık katladık 6 k yaptık amk o bjde ben slotta kerttik parayıGerektiği zaman kendisi hemen dm yakar dostum adamdır kendisi
Nick valenciennes sen daha iyi bilirsin😄1789 fransız ihtilali değil mi
Wasil yan komşu dostBaşkanım salça oluyon herkse bakıykrumda
Herkes 0 giren bana girdi gene 3 klik oldukKuponlar ne oldu kanka gece
Doyumsuzluk en büyük düşmanımızDün o kadar kötü bir gündü ki salaklığımın kurbanı oldum veronla kupon yolculuğu yaptık katladık katladık 6 k yaptık amk o bjde ben slotta kerttik parayı
Hemde ne hemde neee Allah'tan faturayı ödedik de aç kaldık bu sefer 🤣🤣Doyumsuzluk en büyük düşmanımız