Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling drogba6 / Kasa 1k Hedef 5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,028
62,813
113
Şu son 1 haftada 7-8 k dağıttım. Hani sen takip etmedin sana yazmadım diye dağıtmamış olmuyorum ki kral.
Konudakilere sordum kardeş bana atmadin diye kimseye atmiyosun diye bişey demedimki bensimdi sana kime artin ispatla falan diycek halimde yok haddinizede deil.sitem falanda etmedim bize ne ister atar ister atmazsin ama aticam diyip atmayinca hoş olmuyor.neyse şansın bol herşey gonlunce olsun iyi aksamlar

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,248
20,384
113
Konudakilere sordum kardeş bana atmadin diye kimseye atmiyosun diye bişey demedimki bensimdi sana kime artin ispatla falan diycek halimde yok haddinizede deil.sitem falanda etmedim bize ne ister atar ister atmazsin ama aticam diyip atmayinca hoş olmuyor.neyse şansın bol herşey gonlunce olsun iyi aksamlar
Valla şimdiye kadar ilk defa böyle bir şey duydum 😂😂 sadece konularda değil konu dışı isteyenleri bile geri çevirmedim elimden geldiğince. Ama sen öyle diyosan öyledir ne diyim ki ben şimdi 😂

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
130,213
91,860
113
Sağlık olsun reis KONU KİLİT. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...