- 38,189
- 20,344
- 113
@tekalali6767 ye teşekkürler. Rollunde ulaşamadığı arkadaşlara bu rollde ulaşmaya çalışacağım.
Ekli dosyalar
-
325.1 KB Görüntüleme: 18
Bol şans@tekalali6767 ye teşekkürler. Rollunde ulaşamadığı arkadaşlara bu rollde ulaşmaya çalışacağım.
Bol şans@tekalali6767 ye teşekkürler. Rollunde ulaşamadığı arkadaşlara bu rollde ulaşmaya çalışacağım.
Bol şans liste yapsam yeterli@tekalali6767 ye teşekkürler. Rollunde ulaşamadığı arkadaşlara bu rollde ulaşmaya çalışacağım.
Bol şans kanka@tekalali6767 ye teşekkürler. Rollunde ulaşamadığı arkadaşlara bu rollde ulaşmaya çalışacağım.
Aynı maça oynamisiz la bro ben alt dedim sansima uzadı maç patladik@tekalali6767 ye teşekkürler. Rollunde ulaşamadığı arkadaşlara bu rollde ulaşmaya çalışacağım.
Kimse tskiplemeyince gittim bende oysaki her şey çok heyecanliydi@drogba6 nerdesin loo![]()
Ben ediyorum yaKimse tskiplemeyince gittim bende oysaki her şey çok heyecanliydi
Bir tek ödülü hakeden sensin. Rollu bitirip ulasicam sana o halde dostGelecek mi yeni adım yoksa kaçanzi mi@drogba6
Listeye sadece kendini yaz 🤣😉Gelecek mi yeni adım yoksa kaçanzi mi@drogba6
Tamam dost kesene bereketBir tek ödülü hakeden sensin. Rollu bitirip ulasicam sana o halde dost