- 38,217
- 20,356
- 113
Hadi ilk adımdan patlayalım.
Ekli dosyalar
-
64.1 KB Görüntüleme: 22
Bol şans dostum şans seninle olsunHadi ilk adımdan patlayalım.
Kadınlar çeyreğin son 10 saniyesinde 5 sayı yedi. Fark 9 oldu. Artık çok zor.4 fark geride ama favori ev
Şansa geldi o sayılar bence maç halen ortada fark 7 şuanKadınlar çeyreğin son 10 saniyesinde 5 sayı yedi. Fark 9 oldu. Artık çok zor.
Benim hiç umudum yok kanser eder bu kadınlarŞansa geldi o sayılar bence maç halen ortada fark 7 şuan
Kapanması değil mesele maç sonucu kazanamaz. 3. Çeyrekde aynısını yaptı farkı kapattı sonra birden saldıBu fark kapanır kanka
Bide 10 sayı önde gibi süre yiyor mesela. 94 89 30 saniyenin 20 saniyesini yiyip mola aldı. Bu karılarda beyin yok dedim sizeDediğim gibi oldu bak 78-82 öndeyken 2dkda skor 90 86 oldu.
2dakikada 12 4 seri yedi. Çeyrek sonu bırakıyo salıyo takım gelme ihtimali 0
Alacaklari maçı verdiler 2 sayi ile gittiBide 10 sayı önde gibi süre yiyor mesela. 94 89 30 saniyenin 20 saniyesini yiyip mola aldı. Bu karılarda beyin yok dedim size
Gördün dimi 1 saniye kalaya kadar bekliyo öyle atıyo. Attı da noldu şimdi o 3lüğü 😂😂Alacaklari maçı verdiler 2 sayi ile gitti
Söylemek istediklerimi yazmak istemiyorum ama sen anladınGördün dimi 1 saniye kalaya kadar bekliyo öyle atıyo. Attı da noldu şimdi o 3lüğü 😂😂
Bu karılardan çok çektim ben inatla da oynuyorum 😂 maç başı oranı 1.13dü bu takımın ya 😂😂😂Söylemek istediklerimi yazmak istemiyorum ama sen anladın
Kadınlara güvenip oynanmaz erkeklerden daha beterdir şike yapmasa bile salakliklarindan atamiyorlarBu karılardan çok çektim ben inatla da oynuyorum 😂 maç başı oranı 1.13dü bu takımın ya 😂😂😂