- 6,777
- 2,595
- 113
senin zaten uslübün ban sebebibaska bisey daha derdimde neysee banlanmayalım bosu bosuna
senin zaten uslübün ban sebebibaska bisey daha derdimde neysee banlanmayalım bosu bosuna
allah allah kötü bişey mi dedim abi özür dilerim abisenin zaten uslübün ban sebebi
A. şerbeti drogba sana verecek merak etme ahahhasallah allah kötü bişey mi dedim abi özür dilerim abi
çok merak ediyorum acaba aklına gelcek miyiz drogbanın ben olsam getiririm yani 5.5 ay oldu🙂A. şerbeti drogba sana verecek merak etme ahahhas
bosver gardasim 😊allah allah kötü bişey mi dedim abi özür dilerim abi
tamam abecembosver gardasim 😊
Aç elini yada ağzını geliyor 😄çok merak ediyorum acaba aklına gelcek miyiz drogbanın ben olsam getiririm yani 5.5 ay oldu🙂
@ShellacAç elini yada ağzını geliyor 😄
hangi siteHala çekim durumu yeni. İşleme almamışlar dostlar. Beklemeye alsalar da rahatlasak
Site youcas mi dost orası ise oderHala çekim durumu yeni. İşleme almamışlar dostlar. Beklemeye alsalar da rahatlasak
Daim olsun yigidooHala çekim durumu yeni. İşleme almamışlar dostlar. Beklemeye alsalar da rahatlasak
Hangi site loHala çekim durumu yeni. İşleme almamışlar dostlar. Beklemeye alsalar da rahatlasak
Site ismi vermiyim şimdi canlı desteğe bağlandım. Finans birime aciliyetinizi ilettim dedi kolpadan ama bakalimhangi site
Gelir acele etme yigidm gec olsun guc olmasnSite ismi vermiyim şimdi canlı desteğe bağlandım. Finans birime aciliyetinizi ilettim dedi kolpadan ama bakalim
Tebrikler can dostHala çekim durumu yeni. İşleme almamışlar dostlar. Beklemeye alsalar da rahatlasak
Enpara çekiyorsan çekme dost sıkıntılıSite ismi vermiyim şimdi canlı desteğe bağlandım. Finans birime aciliyetinizi ilettim dedi kolpadan ama bakalim
Geliiiirrrr rahat oooolSite ismi vermiyim şimdi canlı desteğe bağlandım. Finans birime aciliyetinizi ilettim dedi kolpadan ama bakalim