- 23,031
- 11,695
- 113
Sağol kankam roll kokusu aldımı damladım dimi 🤣🤣Hosgeldin kanka
Sağol kankam roll kokusu aldımı damladım dimi 🤣🤣Hosgeldin kanka
Bende burdayımHosgeldin kanka
Ben hiç şansımı denemedimBu ara forum olarak çünüp haldeyiz
Cuma vakti rollu böyle olur 100 yılda bir gerceklesecek olay gerçekleşti suradaOha la nasıl yattı bu
Değil değil dün 3.40 saniye 0 sayı çıkan maçım gibi oldu lanet olsunYav şaka mı bu 20-21 den sonra 0-4 seri yedi 1 sayı yetiyordu ya 21 olsan wondu e be ben seni ....
Durumlar düzelsin halledecez inşallahBen hiç şansımı denemedim![]()
Mal gibi maç bakınıyorum bende 2. Adım için. Bir döndüm saniyeler içinde 20-24 yazdı dedim eşek değilsin bari şimdi al 20-25 dedi kafama sikacamDeğil değil dün 3.40 saniye 0 sayı çıkan maçım gibi oldu lanet olsun
@JanValjaN dostum bana şans tanımadı ki ön numara rol yaparım nasip olmadıDurumlar düzelsin halledecez inşallah![]()
Bizlik bişey yok ki bunlar karaktersiz şimdi 10 sayı farkla seti alır namussuzlar hep bareme oynuyorlar bu işin cılkı çıktu artıkMal gibi maç bakınıyorum bende 2. Adım için. Bir döndüm saniyeler içinde 20-24 yazdı dedim eşek değilsin bari şimdi al 20-25 dedi kafama sikacam
Kanka adamın bu ara nasibi çok oldu bana ben isteyemiyorum daha 🤣🤣@JanValjaN dostum bana şans tanımadı ki ön numara rol yaparım nasip olmadı![]()
Senin yerine istiyim o zaman 😂Kanka adamın bu ara nasibi çok oldu bana ben isteyemiyorum daha 🤣🤣
Canın sagolsun kanka bosver takmaKusuruma bakma kanka @JanValjaN nerede oe var bizi buluyor. Yatan bahse bak
Bende geleyim işteKanka adamın bu ara nasibi çok oldu bana ben isteyemiyorum daha 🤣🤣
Aklımdasın kanka@JanValjaN dostum bana şans tanımadı ki ön numara rol yaparım nasip olmadı![]()
Benim başım kel miAklımdasın kanka