- 20,982
- 17,528
- 113
Ne zaman kanka mezara girince miAklımdasın kanka
Ne zaman kanka mezara girince miAklımdasın kanka
Hakancım seni kırmadan şöyle özetleyebiliriz konuyu burada bazı dostlar var para vurunca haberimiz olmadan ibandan bildirim geliyor tabi bizde vurunca ibandan bildirim atıyoruz. Biraz daha gayret et sana da olur zamanla 🤣Senin yerine istiyim o zaman 😂
Ya baştan yese farkı seriyi bir şey demicem 20-21 yapıp yiyoBizlik bişey yok ki bunlar karaktersiz şimdi 10 sayı farkla seti alır namussuzlar hep bareme oynuyorlar bu işin cılkı çıktu artık
Daha benim öyle bir şey olmadı 🥺Hakancım seni kırmadan şöyle özetleyebiliriz konuyu burada bazı dostlar var para vurunca haberimiz olmadan ibandan bildirim geliyor tabi bizde vurunca ibandan bildirim atıyoruz. Biraz daha gayret et sana da olur zamanla 🤣
Hahha en zor şeyi istedin laaHakancım seni kırmadan şöyle özetleyebiliriz konuyu burada bazı dostlar var para vurunca haberimiz olmadan ibandan bildirim geliyor tabi bizde vurunca ibandan bildirim atıyoruz. Biraz daha gayret et sana da olur zamanla 🤣
Harbiden senden çok küfür etmişimdirYa baştan yese farkı seriyi bir şey demicem 20-21 yapıp yiyo
İşte diyorum ki sen insanların kapısını çaldığın an olur seninle kavga etme sebebim buydu. La konuda gördüğün adamların dağıtımını hesaplayamazsın birde konuda görünmeyen kahramanlar var 🤣Daha benim öyle bir şey olmadı 🥺
Alışacak alışacak yakında forum hakanın sponsorlukları ile dolup taşacak ben inanıyorum 🤣Hahha en zor şeyi istedin laa![]()
Ve Tanrı yeni bir roll kapısı açtıİşte diyorum ki sen insanların kapısını çaldığın an olur seninle kavga etme sebebim buydu. La konuda gördüğün adamların dağıtımını hesaplayamazsın birde konuda görünmeyen kahramanlar var 🤣
BendeAlışacak alışacak yakında forum hakanın sponsorlukları ile dolup taşacak ben inanıyorum 🤣
Bende bendeAlışacak alışacak yakında forum hakanın sponsorlukları ile dolup taşacak ben inanıyorum 🤣
Bugün çok zor fatih son kurşunu sıktığına göre mokokoyuz kankam🤣Ve Tanrı yeni bir roll kapısı açtı![]()
Hazıra dağ dayanmaz kanka sende biliyorsun bu suyun hortumu bir yerde kesilir 🤣Bende bendeadamın mesaj sayısı başkandan fazla ama
inancını yitirme
Xİ. Konstantinos son sözünü söylemedi dahaHazıra dağ dayanmaz kanka sende biliyorsun bu suyun hortumu bir yerde kesilir 🤣
Dm hiç kızarmıyor alışık değilim oysa ki bir ara hiç sönmüyordu😅Xİ. Konstantinos son sözünü söylemedi daha![]()
Ne çok ortak yanımız var benimde hıc yanmıyorDm hiç kızarmıyor alışık değilim oysa ki bir ara hiç sönmüyordu😅
Benimde hakan ile aynı kaderi yaşıyoruzDm hiç kızarmıyor alışık değilim oysa ki bir ara hiç sönmüyordu😅
İntihar edecemBenimde hakan ile aynı kaderi yaşıyoruz
Noldu la kankaİntihar edecem
Bu ara kader bize gülmüyor dostNoldu la kanka