- 11,455
- 13,552
- 113
Ne atıp tutucam olum herkesin önünde yazılanları söylüyorum ne atıp tutması @YoXuL muhattabin bu arkadaşDostum tanımadığın insanlar hakkında atıp tutmak bence
Ne atıp tutucam olum herkesin önünde yazılanları söylüyorum ne atıp tutması @YoXuL muhattabin bu arkadaşDostum tanımadığın insanlar hakkında atıp tutmak bence
Ben kimseye o yanlışı yapmam o yüzden savunmuşsundurUlan seni vatan savunur gibi savundum puhahaaha
Banane yoksa istersen adamı dolandır ister sen cebinden verDostum tanımadığın insanlar hakkında atıp tutma bence
Kaç yaşındasın da bana oğlum diyorsunOğlunun amk seni lavuk oğlumlu falan konuşma
Bol sanslar reisSponsorumuz @JanValjaN a teşekkürler
Başarılı olursak 2 kişiye şans öpücüğü
@YoXuL un parasını atsana burda ahkem yapacağına 😁Kaç yaşındasın da bana oğlum diyorsun
Hiç sorma lafa gelince sen kimsin olum falan diyon borç ödemeye gelince aynı delikanlılığı sergilemiyor@YoXuL un parasını atsana burda ahkem yapacağına 😁
Neye takılacağımı sana mu sorucam velet sen kimsin de beni sorgulama cesaretini buluyorsunYa kes takıldığın şeye bak dolandırıcı diyor adamlar sana orada sesin çıkmıyor şimdi olum'a takıldın
Hayırdır ingiltere prensiyle mi görüşüyorumNeye takılacağımı sana mu sorucam velet sen kimsin de beni sorgulama cesaretini buluyorsun
Amaç dolandırmak değil la yaptiği adama kıl olmıuş apo ondan atmamış 😀 kimdi unuttumMümkün değil apo yapmaz o işi
Kim olduğumun önemi varmı sana neHayırdır ingiltere prensiyle mi görüşüyorum
Vurmasay'a da şu Birol patlatAmaç dolandırmak değil la yaptiği adama kıl olmıuş apo ondan atmamış 😀 kimdi unuttum
Tamam kardeş uzatmıyorum harbiden bomboş bi çarsın madem gururlusun bi duruşun var millet dolandırıcı derken zıplasaydın neyse beni daha fazla ilgilendirmiyor bu konuKim olduğumun önemi varmı sana ne
Masaya vurmak kolayda roll zor ne kankaVurmasay'a da şu Birol patlat
Sok çıkarma amaZaten sinirlerim tepemde birine sokup çıkarasım var
Çok pis kurudum ya acil benim şöyle 1.000 lira kasa ihtiyaç varMasaya vurmak kolayda roll zor ne kanka
Sıkma canını Apo gerisini anladınZaten sinirlerim tepemde birine sokup çıkarasım var