- 21,106
- 17,670
- 113
Kaç tane telefon kırdım aviator yüzündenmotor kalmadi işte deline delineşimdi deldilerde geldim
![]()
Kaç tane telefon kırdım aviator yüzündenmotor kalmadi işte deline delineşimdi deldilerde geldim
![]()
Hoş geldin ağambilemıyorıum artıkmotor delinince sohbete geldım
![]()
yaw ben bilgisayar aldım kırmayım diye gecen hafta sen ne diyonKaç tane telefon kırdım aviator yüzünden
Pamuk var pamuk 😂 kapatırız 😜motor kalmadi işte deline delineşimdi deldilerde geldim
![]()
Banada şart 2 de tablet kırdımyaw ben bilgisayar aldım kırmayım diye gecen hafta sen ne diyononuda kırıcam az kaldi
köpük sıkıcam pamuk kurtarmaz bı macım war 3.5 alt gelırse 1 kısıye rollıng actıracagım 90+5 2*1 skorPamuk var pamuk 😂 kapatırız 😜
Jhapa maçı mi? 90+3 1-2köpük sıkıcam pamuk kurtarmaz bı macım war 3.5 alt gelırse 1 kısıye rollıng actıracagım 90+5 2*1 skor
Sanada bol şans custak babyköpük sıkıcam pamuk kurtarmaz bı macım war 3.5 alt gelırse 1 kısıye rollıng actıracagım 90+5 2*1 skor
Bol şanslar dostumköpük sıkıcam pamuk kurtarmaz bı macım war 3.5 alt gelırse 1 kısıye rollıng actıracagım 90+5 2*1 skor
Sonunda be ağa demedik boşaköpük sıkıcam pamuk kurtarmaz bı macım war 3.5 alt gelırse 1 kısıye rollıng actıracagım 90+5 2*1 skor
sus be ifşa etme biziJhapa maçı mi? 90+3 1-2