- 9,159
- 10,074
- 113
Şimdi tamamBitmedi bir bokluk olacak
Şimdi tamamBitmedi bir bokluk olacak
Bitti bittiBitmedi bir bokluk olacak
O bendede olduydu bakiye eksiye düştüydu çekim beklemede site iptal etti para gittydiGeçen skoru yanlış yazmışlar 45k çekim verdim kupon kazançtı. Hatta beklemeye aldı çekimi. Sonra skoru düzeltmişler lose yapıp çekimi iptal etmişler nasıl sövdüm var ya. Başımdan sanki kaynar su döktü pijjler
İban plsİlk per mu 2-.5 kanka
Ooooo oğlum ne ibanı bana göndereceksin, payı benim.İban pls
Kaç atıyorsun muhterem Ömer Babaya?@ÖmerBaba önceliği bu rolldeki arkadaşlara verir zaten bol şans herkese iyi forumlar.
Bol şans cınım2. adım
Basket
2. Çeyrek Handikapı
Le Mans Sarthe Basket (-2.5)
3 kişi var şans yok zaten ama bir mucize olursa Emine mamoste fear 4 5 adım deniyecegis@ÖmerBaba önceliği bu rolldeki arkadaşlara verir zaten bol şans herkese iyi forumlar.
Yüce gönüllü Ömer Papim benim.3 kişi var şans yok zaten ama bir mucize olursa Emine mamoste fear 4 5 adım deniyecegis
Bol şanslar3 kişi var şans yok zaten ama bir mucize olursa Emine mamoste fear 4 5 adım deniyecegis
Bol şans gardaşım3 kişi var şans yok zaten ama bir mucize olursa Emine mamoste fear 4 5 adım deniyecegis
Bekliyoruz3 kişi var şans yok zaten ama bir mucize olursa Emine mamoste fear 4 5 adım deniyecegis
Bol şanslar DrogBaba kazandık mıBaşarılı olursak. 1kişiye roll devrederiz. sponsor @ÖmerBaba hikaye anlatana kadar geliyorum
Geyik ne olduVallaha 4.cu maç fena olacak