yani amacın ne bilmiyorum ama şu ana kadar yağ çeken bşir kişi görmedim ayrıca çoğu kişide kendi parasıyla roll yapan kişiler senin gibi yardakçı değiller.Yağcı tayfa selamlar 😁😁
Zorunami gitti kazanamaz yazmam
Belli oluyor 3 4 saat saymanizdan 😁😁yani amacın ne bilmiyorum ama şu ana kadar yağ çeken bşir kişi görmedim ayrıca çoğu kişide kendi parasıyla roll yapan kişiler senin gibi yardakçı değiller.
1 tane daha
insan bol şanslar falan yazar sen demekki çok kaybetmissin senin zoruna gidiyorZorunami gitti kazanamaz yazmam
Sizin gibi olmayacak duaya amin demiyorum gönlü olsun diyede yalan soyleyememinsan bol şanslar falan yazar sen demekki çok kaybetmissin senin zoruna gidiyor
Gerizekalı bu forumda bu is böyle ilerliyor bugün benim durumum olmaz yarin konuyu açanın durumu olmaz amaç hem zaman öldürmek hem birbirimize faydalı olmakBelli oluyor 3 4 saat saymanizdan 😁😁
Üstünzekali birey sen saymaya devam et 😁Gerizekalı bu forumda bu is böyle ilerliyor bugün benim durumum olmaz yarin konuyu açanın durumu olmaz amaç hem zaman öldürmek hem birbirimize faydalı olmak
Gerçekler acittimi kıyamam 😁😁yav işine bak la
Tamam benim guzel oğlum sensin bu arada oğlum derken sen anla manası derinÜstünzekali birey sen saymaya devam et 😁
Valide hanımına selamlar ozaman manası çok açık 😁Tamam benim guzel oğlum sensin bu arada oğlum derken sen anla manası derin
olum gerizekalmısın sen çocuk seni yerler haValide hanımına selamlar ozaman manası çok açık 😁
kanka şunu engelle gitsinTamam benim guzel oğlum sensin bu arada oğlum derken sen anla manası derin
Birşey söylerken gelecek cevabı düşünerek şöyle sonra aglatirlar 😁Tamam benim guzel oğlum sensin bu arada oğlum derken sen anla manası derin
Noldu sen söylerken manasi derin diye cevabi yiyince ağlıyor musun