- 16,209
- 3,176
- 113
banı yicen kafanın ortasına birazdanBirşey söylerken gelecek cevabı düşünerek şöyle sonra aglatirlar 😁
banı yicen kafanın ortasına birazdanBirşey söylerken gelecek cevabı düşünerek şöyle sonra aglatirlar 😁
Engelledim dost konuşsun bos boşkanka şunu engelle gitsin
Tuh cahil kalmışsın keşke engelleme özelliği gelse burayakanka şunu engelle gitsin
derdin ne birader herkese ayrı ayrı sataşıyorsun cidden derdin ne sölesene
Senden dolu olduğu doğru ama lafı yiyince nasıl kediye döndün 😁Engelledim dost konuşsun bos boş
yok say diye bir şey var kardeşim benimTuh cahil kalmışsın keşke engelleme özelliği gelse buraya
Sana birşey dedim mi hayır laf atan lafı yiyor susuyorderdin ne birader herkese ayrı ayrı sataşıyorsun cidden derdin ne sölesene
sen en baştan herkese laf söyledin cidden amacın ne söyle yardımcı olalımSana birşey dedim mi hayır laf atan lafı yiyor susuyor
Ben herkese söylemedim roll konusunda düşüncemi söyledim yani sizin duymak istemediğiniz şeyi söylediğim için siz bana laf atmaya başladıniz doğru musen en baştan herkese laf söyledin cidden amacın ne söyle yardımcı olalım
yalaka tayfası demek sence bir hakaret değil mi?Ben herkese söylemedim roll konusunda düşüncemi söyledim yani sizin duymak istemediğiniz şeyi söylediğim için siz bana laf atmaya başladıniz doğru mu
yav geldin dedinki bu rol kazanamaz o denecek lafmı sence niye bol şanslar falan demiyorsunda onu deme kararı aldınBen herkese söylemedim roll konusunda düşüncemi söyledim yani sizin duymak istemediğiniz şeyi söylediğim için siz bana laf atmaya başladıniz doğru mu
Ee size birşey söylememisim ama değil mi 😁yav geldin dedinki bu rol kazanamaz o denecek lafmı sence niye bol şanslar falan demiyorsunda onu deme kararı aldın
Bana laf atanlara dedim üstüne alındıysan sana kalmış 😱yalaka tayfası demek sence bir hakaret değil mi?
söylemenmi lazım biz birbirimize hep destek oluyoruz sen anlamassın bazen onlar açıyor roll bazen biz onun kazanmamasını sence istermiyiz kardeşimEe size birşey söylememisim ama değil mi 😁
Ben neden hiç kendi paranla roll açtığını görmedim hep roll rakiplerinden kazanırsan açıyorsun 😱😁söylemenmi lazım biz birbirimize hep destek oluyoruz sen anlamassın bazen onlar açıyor roll bazen biz onun kazanmamasını sence istermiyiz kardeşim
daha mesajın yok görmedim diyorsun körsün o zaman kardeşim. @Shellac kanka sana zahmet şu çocuğu yollayın gitsinBen neden hiç kendi paranla roll açtığını görmedim hep roll rakiplerinden kazanırsan açıyorsun 😱😁