- 15,913
- 13,144
- 113
Sanki maci alacaksiniz ne bu mola yav
Resmi sonuç geldi ohhhSanki maci alacaksiniz ne bu mola yav
Ohoo ben tenise gectim sen orda misin 😂Resmi sonuç geldi ohhh
Ya içerden çağırdılar yine. Bu gece rahat bırakmıyo üretimdekiler hep bir sıkıntı 😂Ohoo ben tenise gectim sen orda misin 😂
Ooo hayırlı işler. Ne üretiyoz hacı 🤣Ya içerden çağırdılar yine. Bu gece rahat bırakmıyo üretimdekiler hep bir sıkıntı 😂
Kolay gelsinnnnYa içerden çağırdılar yine. Bu gece rahat bırakmıyo üretimdekiler hep bir sıkıntı 😂
Uzasa bile ust olmaz o. Tenisi takip ediyom o derece rahatDenver maçı uzamasa bari
Ereba barcası 😂Ooo hayırlı işler. Ne üretiyoz hacı 🤣
Attın o oku tamam uzar 😂 pişik kremi almaya giderim bende iş çıkışı direk 😂😂Uzasa bile ust olmaz o. Tenisi takip ediyom o derece rahat
Imkansizzz. tenisde de servis kirdik her sey yolunda cok tuhaf 😂😂Attın o oku tamam uzar 😂 pişik kremi almaya giderim bende iş çıkışı direk 😂😂
Böyle olunca korkuyorum zaten 😂Imkansizzz. tenisde de servis kirdim her seyn younda com tuhaf 😂😂
Geri aldi servisiNeyse Samrej kırdı 3-2
Al bak sayı iptal. Kırmayı geri aldılar hala 2 2Imkansizzz. tenisde de servis kirdik her sey yolunda cok tuhaf 😂😂
Ovunmek givi olmasin ama masallah dedigim 3 gun yasamaz 😅Al bak sayı iptal. Kırmayı geri aldılar hala 2 2
Bende de oyle guncelleme var herhqldeKafayı yicem bu skorlara noluyo bugün ya. O değil forum da kasıyo arada bende
Yav hep coluk cocuk aday oyuncular. 1tane asam akilli oyuncu yok 50 bile cikmayabilirDenver maçı 70 sayı çıkmaması lazım