- 38,201
- 20,351
- 113
Dm ayben pls 😂Cihan geldi gol yak meşaleyi
Dm ayben pls 😂Cihan geldi gol yak meşaleyi
Aynen seni duyduklari gibi attılar ozeller geldimi peki puahaYeni attı laa ben yazdım attı 👬
Ben oynamadım ki çoğu özellerde vardı diye dedim puhahaAynen seni duyduklari gibi attılar ozeller geldimi peki puaha
Milletin derdi snaa düşmüş olemi çok iyisin dost puahaBen oynamadım ki çoğu özellerde vardı diye dedim puhaha
Can sıkıntısı özellerde vardı bu maç tribini yediğim sen de bir milletin puhahahaMilletin derdi snaa düşmüş olemi çok iyisin dost puaha
Sende parayi bulda hep birlikte te mutlu olalım dost puaha seviyorum seniCan sıkıntısı özellerde vardı bu maç tribini yediğim sen de bir milletin puhahaha
Ayın 2 sinde dostum sözüm söz beklemede kalSende parayi bulda hep birlikte te mutlu olalım dost puaha seviyorum seni
Dost senden birsey talep etmedim yanlış anlama beni ayin 2 olsun veya ayin 20 si olsun sorun değil sen bana söz verdin diye illa para verecek değilsin güzel bi kazancın olursa zaten gorursun benide sorun yokAyın 2 sinde dostum sözüm söz beklemede kal
Yaw öyle de karıştırma ortalığı 😁Dost senden birsey talep etmedim yanlış anlama beni ayin 2 olsun veya ayin 20 si olsun sorun değil sen bana söz verdin diye illa para verecek değilsin güzel bi kazancın olursa zaten gorursun benide sorun yok
La ben birsey demedim zaten ölesine şakalastim ozelleri aldin diye sende para olsa suan rol açıp beddua ederdin zaten puahahYaw öyle de karıştırma ortalığı 😁
Halledeceğüz 👉🤣
Yok valla olsa açardım yarına bakalım 😁La ben birsey demedim zaten ölesine şakalastim ozelleri aldin diye sende para olsa suan rol açıp beddua ederdin zaten puahah
Aynen snaa da gizli sponsor lazim da çıkar mı bilmiyorum puahaYok valla olsa açardım yarına bakalım 😁
Yok dostum yarın kendi kendime sponsor olurum yarın ki bülten daha iyi 👍Aynen snaa da gizli sponsor lazim da çıkar mı bilmiyorum puaha
O zaman şimdiden bolsans dostYok dostum yarın kendi kendime sponsor olurum yarın ki bülten daha iyi 👍
Wondu bura ama 😂Sağlık olsun dostum
Adminler bile dortmund un son dk golünü beklemiyormuşWondu bura ama 😂